Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, blocat de paznici să intre în baza de pregătire a lui CFR Cluj: ”Vă rog să mă lăsaţi să intru!” Scene incredibile în această dimineaţă

Şumudică, blocat de paznici să intre în baza de pregătire a lui CFR Cluj: ”Vă rog să mă lăsaţi să intru!” Scene incredibile în această dimineaţăgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a mers la antrenamentul pe care îl avea programat în această dimineaţă, dar a fost blocat de paznici să intre în cantonament.

Înfrângerea cu 1-6 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad a agitat foarte rău apele la CFR Cluj. Neluţu Varga a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu, însă lucrurile nu s-au oprit aici.

În această dimineaţă, Marius Şumudică s-a prezentat la baza de antrenament, dar paznicii nu l-au lăsat să intre

Marius Şumudică, blocat de paznici la intrarea în baza de pregătire

Antrenorul în vârstă de 50 de ani este considerat principalul vinovat pentru ratarea grupelor Europa League. CFR Cluj a pierdut cu 1-2 returul cu Steaua Roşie Belgrad, după ce în prima manşă fusese învinsă cu 0-4.

Totuşi, campioana României va continua în grupele Conference League. Însă Neluţu Varga n-a digerat prea bine înfrângerile cu Steaua Roşie, a avut o izbucnire nervoasă şi a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi Marian Copilu.

În această dimineaţă, la ora 11:00, Marius Şumudică avea programat o şedinţă de antrenament. Însă, potrivit gsp.ro, Neluţu Varga a decis de unul singur ca antrenamentul să fie mutat la ora 17:00.

Decizia l-a luat prin surprindere pe Marius Şumudică, cel care la ora 10:00 s-a prezentat la baza de antrenament. Însă paznici i-au blocat intrarea în cantonament.

”Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi daţi voie. Dacă aveţi vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-aţi lăsat să intru”, a fost reacţia lui Şumudică, potrivit Pro X.

Ulterior, la baza de pregătire s-au prezentat şi câţiva jucători, însă nici aceştia n-au fost lăsaţi să intre în cantonament.

Paznicii le-au transmis atât lui Şumudică, dar şi jucătorilor că au primit ordin să nu intre nimeni în baza de pregătire până la ora 11:00, când ar trebui să sosească patronul Neluţu Varga.

Scene din această dimineaţă vin după un alt episod incredibil. Aseară, imediat după încheierea meciului cu Steaua Roşie, juristul Ioan Ivaşcu şi kinetoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea s-au luat la bătaie, spre stupefacţia tuturor.


UPDATE 10:30 Cum paznicii nu i-au lăsat pe Marius Şumudică şi pe jucători să intre în baza de pregătire a echipei, antrenorul lui CFR Cluj a ţinut o şedinţă cu elevii săi în magazinul oficial al clubului. Toţi îl aşteaptă pe Neluţu Varga să sosească, pentru a lămuri toată situaţia tensionată de la echipă.


UPDATE 11:35 Până la urmă, Marius Şumudică a plecat acasă. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a anunţat însă că se va prezenta şi la antrenamentul de sâmbătă, deoarece consideră că încă este antrenorul lui CFR Cluj: ”Mă întorc mâine, eu sunt angajatul clubului”.


 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare