Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie la CFR. Starul abia ajuns la Cluj a dispărut fără urmă. Lovitură grea primită de Dan Petrescu: "A fost o problemă"

Răsturnare incredibilă de situaţie la CFR. Starul abia ajuns la Cluj a dispărut fără urmă. Lovitură grea primită de Dan Petrescu: "A fost o problemă"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Aflată în căutarea unui atacant, CFR Cluj a fost aproape de a da una dintre cele mai importante lovituri pe piaţa transferurilor.

Aflată în cursa pentru titlu din Liga I şi în luptă pentru calificarea în primăvara europeană, CFR Cluj este în căutarea unui atacant de mare valoare care să se lupte pentru postul de titular cu Gabriel Debeljuh şi cu Denis Alibec. Iar oficialii campioanei României au găsit soluţia perfectă, soluţie care a fost chiar şi pe placul lui Dan Petrescu.

Cu un CV impresionant, Facundo Ferreyra a fost fotbalistul ales de oficialii CFR-ului. Liber de contract după despărţirea din vară de Celta Vigo şi trecut pe la echipe precum Newcastle, Şahtior Doneţk şi Benfica Lisabona, atacantul de 30 de ani îşi dăduse acordul pentru a semna cu ardelenii şi trecuse cu bine şi peste vizita medicală.

Răsturnare incredibilă de situaţie la CFR. Starul abia ajuns la Cluj a dispărut fără urmă. Lovitură grea primită de Dan Petrescu: "A fost o problemă"

"Trebuie să-i întrebaţi pe cei din club ce probleme sunt. Am înţeles că se fac toate eforturile ca să fie adus, restul… Sper să vină cât mai repede. Rezultatul de la vizita medicală e foarte bun. A fost o problemă mică, dar am înţeles că s-a rezolvat", declara, săptămâna trecută, Dan Petrescu.

Însă problema despre care vorbea antrenorul campioanei României nu s-a mai rezolvat. Conform fanatik.ro, impresarii jucătorului le-ar fi cerut conducătorilor CFR-ului suma de 400 de mii de euro, iar ardelenii au refuzat instant, astfel că venirea lui Facundo Ferreyra sub comanda lui Dan Petrescu nu s-a mai oficializat.

Venirea lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj ar fi reprezentat o adevărat lovitură de imagine pe care clubul din Ardeal ar fi dat-o, având în vedere CV-ul impresionant pe care îl are argentinianul. Crescut la Banfield, în Argentina, Facundo Ferreyra a fost adus de Mircea Lucescu în Europa, la Şahtior, care a plătit opt milioane de euro pentru transferul său.

A mai jucat la Newcastle, Benfica, Espanyol şi Celta Vigo, iar din vara lui 2021 a ajuns liber de contract. Facundo Ferreyra a ieşit golgheterul Ucrainei în 2018, cu 21 de goluri, iar în Liga Campionilor şi Europa League a strâns 16 goluri în 44 de partide.

  • 2 milioane de euro valorează Facundo Ferreyra pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare