Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu va debuta astăzi pentru noua sa echipă! Ce scrie presa din străinătate: ”Suntem nerădbători”

Raul Rusescu va debuta astăzi pentru noua sa echipă! Ce scrie presa din străinătate: ”Suntem nerădbători”
Comentarii

Raul Rusescu (33 de ani) va debuta, azi, de la ora 16:00, în liga a patra din Italia în meciul FC Lamezia Terme - Città di Sant’Agata!

Raul Rusescu va debuta azi în liga a patra din Italia! Ce scrie presa din Peninsulă: ”Suntem nerădbători”

Rusescu îşi începe aventua în Liga a patra din Italia, chiar azi, de la ora 16:00. Presa din Peninsulă a făcut anunţul. 

”Prima convocare pentru românul Raul Rusescu, care probabil va fi lansat în luptă în ultima parte a jocului. Suntem nerăbdători”, au scris italienii de la lametino.it.

Raul Rusescu a ajuns în liga a patra din Italia, la 33 de ani. După ce a aşteptat o ofertă din străinătate în startul sezonului, fostul internaţional român a acceptat propunerea celor de la FC Lamezia Terme.

Românul a devenit cel mai bine cotat fotbalist al echipei care se află pe locul secund, cu 25 de puncte, în seria din care face parte.

„Un fotbalist extraordinar, cu calităţi tehnice deosebite. A jucat la echipe de renume european, precum Steaua Bucureşti, Sevilla, Sporting Braga sau Osmanlispor. A fost golgeterul României şi a cucerit trei titluri de campion în Liga 1”, a transmis clubul italian. 

Şi preşedintele Felice Saladini e încântat de venirea lui Raul Rusescu: "Sosirea unui fotbalist atât de talentat va aduce o contribuţie importantă şi ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Tot oraşul salută această mutare, suntem uniţi în culorile galben şi albastru", a spus oficialul lui FC Lamezia Terme.

Pentru fostul campion al României cu FCSB este prima experienţă în Italia. El a mai jucat în Spania (Sevilla), Portugalia (Braga) şi Turcia (Osmanlispor, Giresunspor).

  • 6 goluri a marcat Rusescu la Academica Clinceni, în sezonul trecut

Afla mai multe despre: raul rusesculamezia terme 

viewscnt
Articole similare