Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu a stat 20 de minute în acelaşi loc. Ce a făcut preşedintele FRF imediat după umilinţa cu Muntenegru | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu a stat 20 de minute în acelaşi loc. Ce a făcut preşedintele FRF imediat după umilinţa cu Muntenegru | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost surprins în zona vestiarelor, după România - Muntenegru 0-3, în Liga Naţiunilor.

Ce a făcut Răzvan Burleanu după România - Muntenegru 0-3

Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit cinci goluri.

Preşedintele FRF a avut o seară la fel de complicată precum selecţionerul Edi Iordănescu. Atât lui Răzvan Burleanu cât şi lui Iordănescu junior li s-a cerut demisia din partea suporterilor aflaţi pe Stadionul Rapid-Giuleşti. 

Cei doi au fost traşi la răspundere şi de managerul general al FCSB, Mihai Stoica, cel care a avut un discurs dur, după o nouă umilinţă a naţionalei. 

Momente grele au urmat şi după finalul partidei. Jucătorii s-au strâns în vestiar şi l-au aşteptat pe Edi Iordănescu, într-o nouă seară care s-a terminat rău pentru tricolori. 

Conform informaţiilor Orange Sport, Răzvan Burleanu a lăsat locul de la VIP şi s-a dus în zona vestiarului României, după partidă. 

Preşedintele FRF a aşteptat 20 de minute în faţa uşii vestiarului, probabil pentru a-l lăsa pe Edi Iordănescu să le vorbească tricolorilor, apoi a intrat şi el. 

La o oră după finalul partidei, Edi Iordănescu a participat la conferinţa de presă şi a oferit explicaţii pentru înfrângerea cu Muntenegru. 

  • În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

Afla mai multe despre: razvan burleanuromania muntenegru 0-3 

viewscnt
Articole similare