Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, pus la zid! "Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea?". Prima reacţie după România - Muntenegru 0-3

Edi Iordănescu, pus la zid! "Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea?". Prima reacţie după România - Muntenegru 0-3

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a fost tras la răspundere după înfrângerea umilitoare a României cu Muntenegru, scor 0-3. Mihai Stoica i-a reproşat alegerile făcute din partida jucată pe Stadionul Rapid-Giuleşti.

MM Stoica, despre Edi Iordănescu

Oficialul FCSB a catalogat ultimul rezultat din Liga Naţiunilor drept un "dezastru naţional". Edi Iordănescu a fost criticat la pachet cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru ce se întâmplă la naţională. 

Concret, MM Stoica susţine că Iordănescu a ratat echipa de start, l-a folosit greşit pe Marius Ştefănescu şi a omis jucători din primul 11. 

"Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezaztru total. Acum avem explicaţii. 

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea (n.r. - mijlocaş central în primul meci cu Muntenegru)? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta. "

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase. Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud. Joacă... Cine e Mugosa? Un jucător care a jucat în liga a doua germană şi care a fost la Sheriff Tiraspol, dar nu ăsta de acum. 

E un dezastru naţional şi trebuie să auzim păreri, dar nu ale selecţionerului, ci ale celui care pune caspule, care schimbă mentalităţi (n.r. - Răzvan Burleanu). Ne trebuie explicaţii argumentate, nu aşa. E foarte grav, foarte grav", a declarat expertul Orange Sport.  

Echipa de start a României: Niţă - Manea, Chiricheş, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Maxim - Ştefănescu, Puşcaş, Mihăilă / Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Raţiu, Camora, N. Păun, O. Popescu, Cicâldău, Rus, Fl. Tănase, Hanca, Sorescu, Olaru

  • În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

 

Afla mai multe despre: romania muntenegruedi iordanescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare