Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, aşteptat la o întâlnire cu uşile închise cu Dumitru Dragomir: "Îi spun ce să facă" | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu, aşteptat la o întâlnire cu uşile închise cu Dumitru Dragomir: "Îi spun ce să facă" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, îl aşteaptă la o întâlnire cu uşile închise pe actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Dumitru Dragomir, după ce Răzvan Burleanu a câştigat alegerile la FRF

"Oracolul" nu mai ocupă o funcţie de conducere în fotbalul românesc de când s-a despărţit de LPF. După ce l-a criticat în trecut pe Răzvan Burleanu, acum îşi doreşte să-l ajute pe vechiul şi noul şef de la Casa Fotbalului. 

Printre altele, Dumitru Dragomir a transmis că Răzvan Burleanu "joacă bine partea politică" şi l-a felicitat pentru ultimul mandat câştigat. 

Mai mult, ex-preşedintele LPF vrea să-l ajute cu cunoştinţele sale pe Burleanu, dar în anumite condiţii. Dragomir vrea o întâlnire între patru ochi, în care să-i arate direcţia. 

''Domnule, ce să zic? Burleanu joacă bine pe partea asta politică şi asta s-a văzut. Bravo lui că a reuşit să fie ales pentru un nou mandat. Dar ar fi multe lucruri pe care ar trebui să le schimbe la nivel de federaţie. 

Nu am eu timp acum să vorbesc prea mult, pentru că mă aflu într-un loc unde nu prea pot vorbi. Dacă vrea, îl aştept la o discuţie, dar nu cu presa şi am să-i spun ce ar trebui făcut pentru a îndrepta multe lucruri din fotbal. Eu l-aş sfătui acum să pună multă presiune pe partea politică în legătură cu centrele de copii şi juniori. 

A făcut câte ceva, dar lipsesc meciurile internaţionale. Nu avem meciuri în picioare. Dar vă mai spun ceva care nu include doar fotbalul. Întregul sport românesc trece printr-o perioadă grea şi ai ar fi foarte mult de dicutat", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

Burleanu a fost ales de toţi cei 266 de membri prezenţi la Adunarea Generală de la Arena Naţională.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: răzvan burleanudumitru dragomirfrf 

viewscnt
Articole similare