Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, ”înţepături” pentru Gică Popescu: ”Fac această precizare pentru că s-a plâns că n-are bilete pentru EURO”

Răzvan Burleanu, ”înţepături” pentru Gică Popescu: ”Fac această precizare pentru că s-a plâns că n-are bilete pentru EURO”

Echipa națională

Comentarii

Continuă contrele între preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi componenţii Generaţiei de Aur.

Se cunoaşte foarte bine rivalitatea dintre Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi Gică Popescu, de ani de zile.

”Baciul” avea toate şansele să devină noul preşedinte FRF, după plecarea lui Mircea Sandu, în 2014, însă a fost arestat cu o zi înainte de alegeri, iar Răzvan Burleanu a câştigat atunci fără probleme.

”Aaa, v-aţi dat seama repede”. Răzvan Burleanu nu a dorit să rostească numele lui Gică Popescu

De-a lungul timpului, mai multe decizii luate de FRF au adâncit tensiunile în relaţia cu jucătorii din Generaţia de Aur. 

În acest moment, ”prietenia” este una relativă, o relaţie decentă, glaciară, născută dintr-o obligaţie profesională şi nimic mai mult. 

Ori de câte ori există loc de ”înţepături” cele două tabere nu ezită. Vineri, a venit rândul lui Răzvan Burleanu să lanseze ”calde” în direcţia lui Gică Popescu.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul fundaş de la Tottenham şi Barcelona s-a plâns de faptul că nu a primit bilete la EURO 2024, acolo unde va juca România în vară. 

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, provocat şi de către jurnalişti, Răzvan Burleanu e explicat cum stă treaba şi cu biletele pentru EURO 2024.

FRF nu s-a ocupat de comercializarea biletelor. E o procedură ca organizatorul să comercializeze biletele. Iar organizatorul este UEFA.

Totodată, FRF, ca oricare altă federaţie naţională, a avut acces la nişte coduri care, practic, au mers către: familiile jucătorilor - fiindcă la finalul zilei, jucătorii au obţinut această calificare - membri afiliaţi ai FRF şi, totodată, foşti internaţionali.

(n.r. - câte bilete sunt la foştii internaţionali? Ca număr?) Nu ştiu să vă spun numărul, în momentul de faţă. Dar pot să vă asigur că cei care şi-au dorit să achiziţioneze bilete au avut această posibilitatea.

Sau cei care vin des de echipa naţională la meciurile de acasă, la fel, au avut această posibilitatea. Fără nicio excepţie.

Au fost întrebaţi. Chiar o persoană care, pus şi simplu s-a plâns că n-are bilet pentru EURO, a primit un cod pentru a-şi achiziona bilete pentru EURO din partea FRF.

(n.r - Domnul Gică Popescu?) Aaa, v-aţi prins repede. Da. Domnul Gică Popescu a avut două oportunităţi pentru a-şi achiziţiona bilete pentru EURO. Menţionez acest lucru pentru că s-a plâns că nu are bilete.

Pe deoparte a fost contactat de către unul dintre colegii mei şi i s-a oferit un asemenea cod. Dacă a achiziţionat biletele sau nu, nu am de unde să ştiu. Nu avem acces la aceste informaţii.

A doua opţiune pe care a avut-o - pentru că din ce ştiu este preşedinte al unui club de fotbal - clubul de fotbal pe care îl conduce a primit un asemenea cod separat. Cred că am clarificat acest subiect, cât şi politica noastră, a FRF.”, a precizat Răzvan Burleanu, în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: razvan burleanubilete eurogica popescu 

viewscnt
Articole similare