Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, neputincios în faţa retrogradării lui Cagliari. Nota primită de român şi cum a fost surprins la finalul meciului | VIDEO

Răzvan Marin, neputincios în faţa retrogradării lui Cagliari. Nota primită de român şi cum a fost surprins la finalul meciului | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Cagliari, echipa la care este legitimat Răzvan Marin, a retrogradat în Serie B după remiza 0-0 cu Venezia.

În ultima etapă din Serie A, Salernitana a pierdut fără drept de apel contra formaţiei Udinese, scor 0-4, astfel că gruparea din Sardinia avea nevoie doar de o victorie în propriul ei meci.

Totuşi, în deplasarea de la Venezia, Cagliari nu a reuşit decât un egal, scor 0-0, insuficient să se salveze de la retrogradare.

Răzvan Marin, fără salvare în faţa retrogradării lui Cagliari. Nota primită de român şi cum a fost surprins la finalul meciului | VIDEO

Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 58, în locul Alessandro Deiola, a fost în media echipei. Nu a strălucit, dar nu a putut nici să-şi ajute colegii pentru a scoate cele trei puncte atât de vitale pentru sarzi.

Pentru prestaţia de pe terenul Veneziei, presa din Italia i-a acordat internaţionalului român nota şase, în condiţiile în care majoritatea coechipierilor săi au primit nota cinci.

”A avut multe curse, dar finalul a fost mereu în aceeaşi direcţie”, au scris cei de la Tuttomercatoweb, după retrogradarea lui Cagliari, despre Răzvan Marin, care astăzi, 23 mai, împlineşte 26 de ani.

La finalul jocului, Răzvan Marin şi restul colegilor de la Cagliari au fost surprinşi cu lacrimi în ochi, neputându-şi ascunde tristeţea după ce au retrogradat în divizia a doua fotbalistică din Italia.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă a sezonului, Salernitana a încheiat campionatul pe locul 17, cu  31 de puncte, şi rămâne în Serie A, în timp ce Cagliari a terminat pe poziţia a 18-a, prima sub linie, cu 30 de puncte, şi a retrogradat în Serie B, alături de Genoa şi Venezia.

Afla mai multe despre: razvan marincagliari 

viewscnt
Articole similare