Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ”ţintă” a Rapidului în această vară! Fotbalistul de bază al unei echipe din Liga 1, cale liberă spre Giuleşti: ”Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”

Prima ”ţintă” a Rapidului în această vară! Fotbalistul de bază al unei echipe din Liga 1, cale liberă spre Giuleşti: ”Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”galerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid are nevoie de întăriri pentru noul sezon şi are deja în vedere un fotbalist promiţător de la o formaţie din Liga 1.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după şase ani de absenţă şi, deşi avea statut de nou-promovată, şi-a propus să se lupte pentru play-off.

După un început surprinzător de bun de sezon, prestaţiile echipei s-au înrăutăţit drastic, până ca Adi Mutu să îl înlouicască pe Mihai Iosif pe bancă.

După venirea ”Briliantului”, formaţia din Giuleşti a însumat şapte victorii, o remiză şi o înfrângere şi este la un pas de a prinde barajul pentru Conference League.

Deşi nu a avut un sezon deloc rău, mai ales pentru o echipă de abia venită din Liga 2, Rapid îşi propune obiective şi mai ambiţioase din stagiunea viitoare.

Iar pentru acest lucru, giuleştenii au nevoie de întăriri, iar prima ”ţintă” a verii are cale liberă să semneze cu trupa lui Adi Mutu.

Cu doar un an rămas din înţelegerea sa cu Chindia Târgovişte, Marco Dulca a recunoscut că se gândeşte la un transfer, poate chiar la Rapid.

Tatăl său, Cristi Dulca, a evoluat în Giuleşti şi îl propune pe fiul său fostei sale echipe, considerând că acesta este pregătit să facă pasul la Bucureşti.

Prima ”ţintă” a Rapidului în această vară, cale liberă spre Giuleşti

Selecţionerul naţionalei de feminin l-a lăudat pe Marco Dulca pentru prestaţiile sale şi l-a îndemnat să îi calce pe urme.

Sunt câteva echipe din Liga 1 care îl vor, dar are un impresar. Mai are un an de contract cu Chindia, sunt aceste meciuri de baraj, dar apoi vom vedea.

Are impresar, îi mai dau şi eu sfaturi, dar el decide. Mi-ar plăcea să joace la Rapid. Cui nu i-ar plăcea să joace acolo? 

Vom vedea după meciurile de baraj, dar eu zic că e pregătit de o echipă mai bună.

I-a prins foarte bine această perioadă la Chindia, a prins un mediu bun, Săndoi i-a dat încredere.

Sunt mulţumit de cum a jucat, de cum a evoluat”, a declarat Cristi Dulca, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare