Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, refuzat! Fotbalistul a semnat cu altă echipă din Liga 1: ”Nu am ales-o pe FCSB”

Becali, refuzat! Fotbalistul a semnat cu altă echipă din Liga 1: ”Nu am ales-o pe FCSB”galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB rareori ratează transferurile dorite în favoarea altor echipe din Liga 1. Însă, în cazul lui Bradley de Nooijer (24 de ani), oferta primită de la echipa roş-albastră nu a fost destul de tentantă încât să îl convingă să o refuze pe Farul.

Sosit în România în vara lui 2017, pe când avea doar 19 ani, Bradley de Nooijer s-a impus rapid la Viitorul, actuala Farul, sub comanda lui Gică Hagi.

Fundaşul stânga a fost om de bază în ultimii cinci ani pentru echipa pregătită de Gică Hagi, dar în această vară şi-a făcut bagajele şi a făcut pasul la CSKA Sofia (Bulgaria).

Deşi este cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt, formaţia constănţeană ar fi încasat doar 200.000 de euro de pe urma apărătorului batav, care era luat în calcul ca o posibilă opţiune pentru echipa naţională.

La fel ca în cazul lui Andrei Ciobanu, Gică Hagi a fost dispus să renunţe la un jucător important pentru o sumă infimă, noul fotbalist al Rapidului costându-i pe giulteşteni de 10 ori mai puţin decât cota acestuia.

Interesant este că Bradley de Nooijer ar fi putut pleca de pe litoral de ani buni: jucătorul de 24 de ani a dezvăluit, odată cu plecarea din România, că s-ar fi putut transfera la FCSB în urmă cu câţiva ani.

Gigi Becali, refuzat! Fotbalistul a ales o altă echipă din Liga 1

Gigi Becali remarcase prestaţiile bune ale lui de Nooijer şi s-a interesat dacă l-ar putea aduce pe acesta la Bucureşti, pe calea bătută şi de Florinel Coman, Florin Tănase, Gabi Iancu sau Dragoş Nedelcu.

Totuşi, fundaşul olandez a refuzat oferta venită dinspre vicecampioana României, preferând să continue alături de Farul.

Asta a fost acum câţiva ani (n.r. oferta de la FCSB). Nu am ales-o pe FCSB, a fost decizia mea. Au fost şi alte cluburi interesate de mine, am aşteptat oferta lor, nu s-a întâmplat, deja o refuzasem pe FCSB.

Perioada din România a fost bună pentru cariera mea, iubesc România, o să-mi fie dor. Dar căteodată trebuie să pleci.

Hagi mi-a spus: 'Mulţumesc pentru tot! Când vii în România, să mă saluţi'. O să fac asta, mai mult ca sigur”, a declarat Bradely de Nooijer, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: bradley de nooijer 

viewscnt
Articole similare