Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB. Becali dă o nouă lovitură uriaşă şi transferă un fotbalist dintr-un campionat de top din Europa

ŞOC total la FCSB. Becali dă o nouă lovitură uriaşă şi transferă un fotbalist dintr-un campionat de top din Europagalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a avut o campanie impresionantă de transferuri, însă Gigi Becali este pregătit să investească în continuare pentru a-i întări lotul lui Nicolae Dică.

FCSB a transferat pe bandă rulantă în această vară, iar mulţi dintre jucătorii aduşi de oficialii roş-albaştrilor şi-au câştigat deja locul în echipa lui Nicolae Dică. Însă nu este şi cazul lui Rachid Bouhenna. Fundaşul central venit liber de contract l-a supărat pe Gigi Becali, iar patronul vicecampioanei României a luat decizia de a renunţa la serviciile fotbalistului algerian.

Cu mari speranţe la o eventuală calificare în grupele Conference League, FCSB este pregătită să-şi întărească în continuare lotul pentru a avea evoluţii bune pe ambele fronturi, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional.

ŞOC total la FCSB. Becali dă o nouă lovitură uriaşă şi transferă un fotbalist dintr-un campionat de top din Europa

Oficialii vicecampioanei României au încercat să-l aducă pe Pavol Safranko sub comanda lui Nicolae Dică, însă, în cele din urmă, mutarea nu s-a mai realizat. Dacă tot a picat transferul atacantului de la Mamelodi Sundowns, Gigi Becali a demarat acum negocierile pentru un alt fotbalist trecut prin Superligă.

Conform sport.ro, oficialii roş-albaştrilor discută cu Kevin Luckassen, iar şansele ca fotbalistul să ajungă la FCSB sunt foarte mari. Atacantul de 29 de ani este liber de contract încă de luna trecută, după despărţirea de turcii de la Kayserispor.

Venit prima dată la Poli Iaşi, în ianuarie 2020, Kevin Luckassen a făcut rapid trecerea către Farul Constanţa, în vara aceluiaşi an, iar evoluţiile sale sub comanda lui Gheorghe Hagi au fost impresionante. Astfel, atacantul cu origini ghaneze a fost transferat de Dan Petrescu, în Turcia, la Kayserispor, în februarie 2021.

Luckassen nu s-a impus nici sub comanda lui Dan Petrescu, nici sub comanda noului staff, iar din vara anului trecut a fost împrumutat, pentru un sezon, la Sepsi Sf. Gheorghe. Întors la Kayserispor, atacantul de 29 de ani a rămas în această vară liber de contract, iar acum este foarte aproape de a bate palma cu FCSB.

  • 13 goluri în 42 de meciuri a reuşit Kevin Luckassen în Superligă
  • 800 de mii de euro valorează atacantul olandez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare