Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia drastică a lui Dică în privinţa plecării lui Bouhenna: "Eu n-am nevoie de jucători supăraţi". Ce a spus despre despărţirea de fundaşul central

Reacţia drastică a lui Dică în privinţa plecării lui Bouhenna: "Eu n-am nevoie de jucători supăraţi". Ce a spus despre despărţirea de fundaşul central

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat, miercuri, că FCSB a renunţat la serviciile lui Rachid Bouhenna, venit chiar în această vară la vicecampioana României.

Prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viking, din play-off-ul Conference League, Nicolae Dică a vorbit şi el despre plecarea lui Bouhenna.

"Începem să căutăm un nou fundaş central. Bouhenna este accidentat după meciul cu Chindia, a avut câteva probleme şi înainte, aşa că am decis MM Stoica şi cu patronul echipei să căutăm un alt fundaş central.

Îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiţi, fie că mă joacă în campionat, fie că joacă în Europa, că intră 10 minute sau că intră 90 de minute, nu contează, jucătorii mei trebuie să fie pregătiţi. Eu nu vreau jucători care să-mi facă mofturi la antrenament sau la jocuri când sunt schimbaţi.

Pentru mine sunt foarte importanţi jucătorii de pe bancă. Nu vreau să am jucători supăraţi că joacă în campionat şi nu joacă în Europa. Sau invers. E posibil că peste două meciuri să am nevoie de el şi poate nu va fi pregătit.

Jucătorii mei trebuie să înţeleagă că trebuie să fie pregătiţi mereu. Nu spun acum doar de Bouhenna, eu vorbesc la general" , a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare