You are here:

VIDEO | La Dinamo, via Real Madrid. Spaniolul ”câinilor”, despre sentimentul de a fi ”galactic”: ”Am avut norocul să fac asta”

VIDEO | La Dinamo, via Real Madrid. Spaniolul ”câinilor”, despre sentimentul de a fi ”galactic”: ”Am avut norocul să fac asta”galerie foto
Comentarii

Dinamo a luat pentru sezonul în curs un jucător care are în CV trecut şi clubul Real Madrid. Nu oricine se poate lăuda cu aşa ceva.

Alberto Soro a povestit cum este să semnezi şi să faci parte din uriaşul club Real Madrid

Dinamo a luat în această perioadă de mercato un jucător extrem de interesant, pe spaniolul Alberto Soro, în vârstă de 25 de ani.

Povestea sa în fotbal a început încă de mic copil, iar, odată ce a crescut în vârstă şi în talent, a ajuns şi în atenţia lui Real Madrid.

În 2019, gigantul Spaniei le plătea celor de la Zaragoza 2,5 milioane de euro pentru a-l legitima pe tânărul pe atunci atacant lateral dreapta.

Cu toate că nu a apucat să bifeze vreun meci pentru marele Real din Madrid, Soro îşi aminteşte cu drag de acea perioadă de vârf a carierei sale şi a povestit care a fost sentimentul de a fi păşit pragul multiplei câştigătoare de Champions League.

”La început, când s-a întâmplat, nu am conştientizat ce presiune era, s-a întâmplat totul foarte rapid. Am ajuns din Segunda Division să joc în Europa şi totul în anii ăia a fost foarte rapid. Cceea ce a fost pozitiv pentru mine a fost că au început să vorbescă despre mine foarte bine.

Ştiu că este greu să ajungi să joci la Real Madrid, dar simplul fapt de a fi aparţinut acelui club este ceva pozitiv şi am avut norocul să fac asta. Ştiu că este foarte complicat”, a declarat Soro.

Dar parcursul său în cariera de fotbalist înseamnă acum Dinamo şi campionatul din România. Despre ambele, spaniolul a avut cuvinte frumoase.

”Visez să obţin ceva important aici, la acest club. Voi da sută la sută în fiecare meci, voi da totul pentru a-mi ajuta colegii şi clubul să obţină obiectivul. 

Cunoşteam jucătorii faimoşi de aici şi, după ce m-am documentat, am văzut colegii care au venit aici şi cred că e o imagine completă faţă de ceea ce gândeam eu despre fotbalul românesc, de România şi Bucureşti”, a completat jucătorul spaniol al ”câinilor”.

Alberto Soro pleca de la Real Madrid în 2020, tot pe 2,5 milioane de euro, la Granada, care l-a împrumutat şi în Portugalia, la Vizela, iar în acest sezon evoluează la Dinamo, pentru care a bifat deja un prim meci. Dar, speră el, că vor mai fi multe altele.

Afla mai multe despre: dinamoreal madridalberto sorola ligasuperliga 

viewscnt
Articole similare