You are here:

FOTO | Derby şi în peluzele Arenei Naţionale în FCSB - Rapid. Cele două galerii şi-au adresat mesaje la startul partidei

FOTO | Derby şi în peluzele Arenei Naţionale în FCSB - Rapid. Cele două galerii şi-au adresat mesaje la startul partideigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi Rapid se întâlnesc în meciul etapei a 14-a din Superliga.

Campioana României se află la al doilea derby consecutiv în Superliga. După trimful din derby-ul cu Dinamo din etapa a 13-a, FCSB o înfruntă pe Rapid. Galeria celor de la FCSB au pregătit o coregrafie pentru startul derby-ului de pe Arena Naţională împotriva rivalilor de la Rapid.

Derby şi în peluzele Arenei Naţionale

"Am simplificat tot ca să înţelegeţi şi voi", a fost mesajul peluzei celor de la FCSB, pe Arena Naţională.

Rapidiştii au avut o replică pentru rivali. "Toată lumea eşarfele sus, să vadă cât e pe plus!" a fost replica peluzei giuleştene.

FCSB a început în forţă partida cu rivala Rapid. Darius Olaru şi David Miculescu au avut primele ocazii ale partidei, însă Siegrist a reuşit să se opună la ambele încercări ale fotbaliştilor lui Elias Charalambous.

Clinton N'Jie a fost primul rapidist care a reuşit să şuteze la poarta lui Târnovanu, însă portarul campioanei a prins fără probleme.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligaderby superliga 

viewscnt
Articole similare