Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia jurnaliştilor de la L'Equipe după finala dramatică pierdută de David Popovici. Ce au scris francezii despre român

Reacţia jurnaliştilor de la L'Equipe după finala dramatică pierdută de David Popovici. Ce au scris francezii despre român

David Popovici

Comentarii

Marele favorit al probei de 200 m liber, românul David Popovici a cedat pe finalul cursei şi a ratat un loc pe podium la Mondialele de la Fukuoka (Japonia).

Jurnaliştii de la L'Equipe îl vedeau drept marele favorit în finala de 200 metri pe David Popovici şi s-au declarat surprinşi de ratarea podiumului de către înotătorul român.

"Marele favorit al probei de 200 m liber, David Popovici a cedat surprinzător pe finalul cursei. Acum, el va trebui să îşi gestioneze mult mai bine mişcările la 100 metri" , au notat francezii.

Campion mondial la 100 m şi 200 m liber la Budapesta în 2022, David Popovici nu va repeta aceeaşi dublă de aur la Fukuoka (Japonia).

Marţi, românul în vârstă de 18 ani a fost lider în proba de 200 m liber, până la ultima întoarcere, înainte de a ceda şi de a termina la mică distanţă de podium, cu un timp mai puţin bun decât cel realizat în semifinale (1'44''90 faţă de 1'44''70 în semifinale).

Deţinător al recordului mondial la 100 m, David Popovici va trebui să se descurce mult mai bine pe distanţa sa preferată, unde calificările încep miercuri, scrie cotidianul francez.

 

Afla mai multe despre: popoviciromaniacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare