You are here:

Reacţia lui Bellingham după a salvat-o pe Anglia în minutul 90+5: "Am fost la 30 de secunde de a asculta toate criticile şi toate prostiile"

Reacţia lui Bellingham după a salvat-o pe Anglia în minutul 90+5: "Am fost la 30 de secunde de a asculta toate criticile şi toate prostiile"

EURO

Comentarii

Anglia a revenit spectaculos şi s-a calificat duminică în sferturile EURO 2024, în faţa Slovaciei, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Jude Bellingham a marcat golul egalizator care a dus meciul în prelungiri în minutul 90+5.

"Eşti la 30 de secunde distanţă de a merge acasă, de a trebui să asculţi toate criticile şi toate prostiile şi de a simţi că ai dezamăgit o întreagă naţiune, iar în treizeci de secunde sau un şut, totul se poate schimba.

Sunt câteva goluri frumoase, cele care înseamnă mult pentru mine personal, cum ar fi primele mele goluri pentru Birmingham, Dortmund şi Real, sunt întotdeauna goluri speciale, dar acesta merge sus în top", a declarat Bellingham, care a fost desemnat jucătorul meciului.

Echipa naţională a Angliei a învins, duminică, la Gelsenkirchen, scor 2-1, echipa naţională a Slovaciei, în optimile Euro 2024. Englezii s-au calificat în sferturi, unde vor înfrunta Elveţia.

În minutul 25, Slovacia a deschis scorul. Ivan Schranz a înscris din pasa lui Strelec, reuşind cel de-al treilea său gol la acest turneu final.

Echipa lui Gareth Southgate a dat lovitura în minutul 90+5, când Bellingham a egalat din "foarfecă". Meciul a intrat în cele două reprize de prelungiri, iar nou intratul Toney a dat pasa de gol din care Kane a înscris cu o lovitură de cap.

A fost minutul 91 când Anglia a preluat conducerea, iar slovacii nu au mai reuşit să revină. Echipa lui Gareth Southgate a suferit în acest meci, dar s-a impus cu 2-1 şi va juca în sferturi împotriva Elveţiei, la Dusseldorf.

Afla mai multe despre: bellinghamanglia 

viewscnt
Articole similare