You are here:

Reacţia lui Dan Nistor după ce a fost schimbat la pauză de Florin Bratu. Mesaj subtil al căpitanului lui Dinamo

Reacţia lui Dan Nistor după ce a fost schimbat la pauză de Florin Bratu. Mesaj subtil al căpitanului lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul echipei Dinamo, Dan Nistor, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită la Iaşi şi de faptul că Ionel Dănciulescu a ales să plece din funcţia de director general al clubului.

"Păcat că am pierdut. Nu traversăm o perioadă foarte bună. Din păcate, se pare că şi Danciu a ales să plece de lângă noi. Ne-a zis înainte de meci, dacă putem, să câştigăm acest meci petnru el. Este o situaţie foarte grea, dar trebuie să strângem rândurile şi să mergem mai departe. Referitor la situaţia antrenorului, nu sunt eu în măsură să răspund la această întrebare, sunt alte persoane în măsură. Cert e că trecem printr-o perioadă foarte grea", a spus Dan Nistor, la Telekom Sport.

Mijlocaşul lui Dinamo s-a referit şi la decizia lui Florin Bratu de a-l înlocui la pauză, lăsând de înţeles că lui nu i s-a părut că a avut o evoluţie slabă.

"Asta a fost decizia antrenorului şi o respect. Probabil a văzut că nu am făcut un joc destul de bun şi de aceea m-a schimbat. Iaşi a fost echipa mai bună şi îi felicit pe această cale", a adăugat Nistor.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1. Golul a fost marcat de Dylan Flores, în minutul 38.

Afla mai multe despre: nistordinamoiasi 

viewscnt
Articole similare