Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui David Beckham când i s-a confirmat transferul lui Leo Messi: ”M-am aşezat undeva. Eram foarte emoţionat”

Reacţia lui David Beckham când i s-a confirmat transferul lui Leo Messi: ”M-am aşezat undeva. Eram foarte emoţionat”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele şi coproprietarul clubului de fotbal Inter Miami, David Beckham, nu şi-a ascuns mulţumirea pentru venirea lui Lionel Messi în Major League Soccer, dar a cerut răbdare pentru adaptarea starului argentinian, relatează cotidianul L'Equipe.

Lionel Messi a luat primul contact cu mingea marţi dimineaţă la Florida Blue Training Center, centrul de antrenament al clubului Inter Miami, sub ochii lui Beckham, coproprietar al clubului din Major League Soccer din 2018.

Messi a făcut primele antrenamente la Inter Miami

Întrebat de ziarişti de primul său contact cu Messi în 2005, pe când Beckham era jucător la Real Madrid (victorie cu 3-0 pentru Barcelona), iar 18 ani mai târziu starul argentinian se află în vestiarul său, fostul fotbalist englez a răspuns:

"Eu nu am visat niciodată să fiu antrenor când eram copil. În schimb, am visat să am într-o zi echipa mea şi am cei mai buni jucători din lume. Cei mai buni jucători posibili pentru club, pentru campionat şi pentru suporteri. Când am ştiut sigur că Leo va semna, atunci m-am aşezat undeva şi am fost foarte emoţionat. Este incredibil că un singur om, un singur jucător, un singur fotbalist poate stârni atâtea emoţii. Asta este puterea lui Lionel Messi", a spus Beckham.

"Sigur, aici sunt diferenţe. Dar lucrurile se schimbă repede. Nivelul este mult mai ridicat faţă de momentul în care am venit eu, în 2007. La acea vreme, erau doar 13 echipe şi puţine dintre ele aveau un stadion adaptat fotbalului. Astăzi, avem 29 şi majoritatea dintre ele au propria arenă. Am văzut academii ale cluburilor dezvoltându-se, iar asta înseamnă creştere. Dar trebuie timp de adaptare, indiferent că este Leo sau Sergio (Busquets). Iar noi vom avea toată răbdarea cu ei", a mai spus Beckham.

Starul argentinian al fotbalului Lionel Messi a fost prezentat duminica trecută noua sa echipă, Inter Miami, în faţa a aproximativ 20.000 de spectatori, care s-au adunat pe stadionul clubului din Florida, la Fort Lauderdale.

Messi, în vârstă de 36 de ani, şi-a anunţat în luna iunie plecarea de la Paris Saint-Germain, echipă cu care şi-a încheiat contractul pe doi ani semnat în 2021, pentru a se alătura echipei din Florida, "lanterna roşie" a Conferinţei de Est a MLS, liga profesionistă nord-americană de fotbal, cu care a semnat un acord valabil până în 2025.

"La Pulga" este, fără îndoială, cel mai important fotbalist care a semnat cu un club nord-american, după brazilianul Pele, fost jucător la New York Cosmos între 1975 şi 1977. În MLS au mai jucat, de asemenea, vedete precum francezul Thierry Henry, la New York Red Bulls (2010-2014), suedezul Zlatan Ibrahimovic, la LA Galaxy (2018-2002), sau englezul David Beckham la acelaşi club (2007-2012).

  • Beckham, fostul star al lui Manchester United, este acum coproprietar al clubului Inter Miami şi a avut o contribuţie esenţială la sosirea campionului mondial argentinian.

Inter Miami l-a recrutat, de asemenea, pe spaniolul Sergio Busquets, fostul coechipier al lui Messi la FC Barcelona, americanii avându-l în vizor şi pe fundaşul lateral spaniol Jordi Alba, un apropiat al celor doi.

Decarul argentinian urmează să-şi facă debutul la Inter Miami pe 21 iulie, împotriva formaţiei mexicane Cruz Azul, în Leagues Cup, un turneu între echipele din MLS şi cele din liga mexicană, care va avea loc în această vară.

Afla mai multe despre: david beckhamlionel messiinter miami 

viewscnt
Articole similare