Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Edi Iordănescu după criticile foştilor internaţionali: "Nu sunt de acord"

Reacţia lui Edi Iordănescu după criticile foştilor internaţionali: "Nu sunt de acord"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu şi-a apărat jucătorii după valul de reacţii venit din partea unor foşti internaţionali români, vehemenţi la adresa echipei naţionale după egalul cu Israel.

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, a sărit în apărarea jucătorilor echipei naţionale după prestaţia din meciul cu Israel, terminat cu scorul de 1-1.

După o primă repriză bună făcută de tricolori, naţionala statului Israel şi-a impus jocul în partea a doua şi au reuşit egalarea prin reuşita lui Oscar Gloukh, jucătorul celor de la RB Salzburg.

Jucătorii naţionalei au fost atacaţi din toate părţile după ce şi-au pierdut concentrarea în a doua parte a meciului de pe Arena Naţionala, foşti jucători precum Viorel Moldovan, Cornel Dinu, Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint au criticat jocul slab al tricolorilor.

La conferinţa de presă susţinută de Edi Iordănescu înaintea meciului cu Kosovo din preliminariile pentru EURO 2024, selecţionerul şi-a apărat jucătorii şi a cerut redirecţionarea criticilor, spre el.

„Nu vreau să analizez criticile. Nu e meseria mea. E datoria analiştilor, e dreptul lor. Lumea îşi dă cu părerea, au dreptul la opinie.

Nu sunt de acord cu cele care ies din zona de bun simţ, dar eu ştiu să respect tot. Mi-ar fi uşor să spun că nu mă uit şi nu mă interesează.

Eu mă uit, pentru mine e interesant ce gândesc suporterii şi specialiştii, nu am timpul să mă uit atât de mult cât mi-aş dori.

Sunt foarte conectat şi am recunoscut că sunt nemulţumit de exprimare. Eu le spun jucătorilor că este responsabilitatea mea, că e datoria mea să corectez.

Criticile trebuie să meargă în mod special în direcţia mea, iar apoi spre ei. Sunt fotbalişti, şi-au ales o meserie cu expunere publică şi trebuie să se obişnuiască cu asta. Face parte din meseria lor.

Dacă avem o soluţie pentru a regla acest lucru trebuie să răspundem cu eficienţă şi calitate. Sunt sigur că oamenii care acum ne critică pot să fie susţinători la adresa naţionalei”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare partidei de marţi seară, cu naţionala statului Kosovo.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare