Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după înfrângerea dură cu Universitatea Craiova: "Ăştia suntem, ăştia am fost şi vom fi"

Reacţia lui Gică Hagi după înfrângerea dură cu Universitatea Craiova: "Ăştia suntem, ăştia am fost şi vom fi"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit după meciul dintre Universitatea Craiova şi Farul despre prestaţia jucătorilor săi, eliminarea din Cupa României şi despre situaţia lotului.

Hagi, mulţumit de tinerii săi

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 4-0 pe teren propriu în ultimul meci al fazei grupelor, meci fără miză pentru oaspeţii de la Farul. Constănţenii au închieat grupa D cu 0 puncte după cele trei meciuri şi fără gol marcat.

Craiova s-a calificat de pe primul loc, formaţia lui Ivaylo Petev a acumulat şapte puncte din cele trei meciuri şi a încheiat grupa neînvinsă.

Elvir Koljic, Ştefan Baiaram, Jasmin Kurtic şi Atanas Trică au marcat pentru gazde.

Tinerii jucători ai Farului l-au impresionat pe Hagi cu jocul lor din prima repriză, un joc prin care au reuşit să pună în pericol poarta Craiovei, în mai multe rânduri.

În a doua repriză, Craiova, cu o echipă aproape de nivelul celei utilizate într-o partidă de Superliga şi-a revenit, şi a reuşit să se distanţeze la trei goluri, până în minutul 55.

"Ăştia suntem, ăştia am fost şi vom fi. Producem jucători. Când e spaţiu, când e un meci fără presiune, îi bag. A trebuit să-i bag. Avem foarte mulţi accidentaţi. Înainte de meci doi jucători s-au accidentat. 

Practic, am încercat să facem o echipă. A fost o oportunitate, un test important pentru ei. Cred eu că au învăţat foarte multe din acest meci aceşti copii.

Am început meciul bine, am fost acolo 30 de minute, apoi partea fizică s-a văzut. Adversarii au fost mai pregătiţi, prima ligă, un test dur, dar cred că au învăţat ceva din asta. Am luat mingea la început, dar ne-am asumat acest risc.

Indiferent de format, e Cupa României. În momentul acesta eu am mulţi jucători accidentaţi. Am lăsat şi acasă fotbalişti. Am încercat să le dau spaţiu celor tineri", a spus Gică Hagi după meci, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: farul constantauniversitatea craiovacupa romanieigica hagi 

viewscnt
Articole similare