Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru i-a comentat alegerea, după ce Becali a dat 1.2 milioane de euro pentru transfer: "Să mă trezesc că după 45 de minute..."

Panduru i-a comentat alegerea, după ce Becali a dat 1.2 milioane de euro pentru transfer: "Să mă trezesc că după 45 de minute..."
Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a fost întrebat dacă nu cumva Marius Ştefănescu trebuia vândut de Sepsi atunci când au existat ofertele de peste un milion de euro. Fostul fotbalist a privit situaţia şi din perspectiva atacantului echipei din Sfântu Gheorghe.

Gigi Becali plătea 1.2 milioane pentru Marius Ştefănescu: "Decât să mă duc acolo să mă trezesc că după 45 de minute..."

Gigi Becali a anunţat că cel puţin trei fotbalişti vor pleca de la FCSB, în iarnă, iar printre aceştia se află şi Cristi Ganea. Fundaşul stânga a sosit la începutul sezonului, pentru a-i face concurenţă lui Risto Radunovic, însă n-a convins. 

De altfel, Cristi Ganea a fost varianta low-cost faţă de cea a lui Marius Ştefănescu, care urma să fie folosit fundaş la FCSB, dacă Sepsi ar fi acceptat oferta de 1.2 milioane de euro a lui Gigi Becali, în septembrie. 

La Minutul 91, Basarab Panduru a fost întrebat dacă nu ar fi fost mai bine ca Ştefănescu să fie lăsat să plece de la Sepsi, mai ales că a atins un anumit nivel cu echipa din Sfântu Gheorghe. Expertul Orange Sport a gândit mutarea şi din perspectiva tricolorului. 

"Unde să plece? Aici este o discuţie. Să vină la FCSB să se trezească după trei zile, trei meciuri, trei luni că se întâmplă ceva? <<Nu-mi mai place de tine, am greşit că l-am luat, nu l-am ascultat pe MM, mai bine îl ascultam pe MM, l-am luat pe ăla care-mi place mie>>. 

Eu cred că ei au spus aşa (n.r. - cei de la Sepsi). <<De la noi ai ajuns la echipa naţională. Am transferat şi noi în străinătate, pe Dumitrescu, nu e problemă. Stai aici, joci meci de meci, că acolo s-ar putea să ai probleme. Unde joci mai bine? În stânga, da? În stânga joacă Coman, Octavian Popescu. Şi în dreapta joacă vrei doi, trei. S-ar putea să nu mai joci 90 de minute, să fii schimbat. 

Aici joci meci de meci, joci la echipa naţională şi poţi pleca în străinătate>>. Iar el a zis <<Rămân aici să joc meci de meci că e mai bine pentru mine, decât să mă duc acolo să mă trezesc că după 45 de minute...>>. 

În altă parte măcar nu ştii unde te duci, dar acolo (n.r. - la FCSB) ştii unde vii", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Jumătate din suma de transfer pentru Marius Ştefănescu urmează să ajungă la Viitorul Cluj, clubul care l-a format pe Marius Ştefănescu.

 

Afla mai multe despre: marius stefanescumarius stefanescu fcsbmarius stefanescu sepsi 

viewscnt
Articole similare