Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după incidentele xenofobe de la Sfântul Gheorghe: ”Băi, Chivulete, ai ceva la cap?”

Reacţia lui Gigi Becali după incidentele xenofobe de la Sfântul Gheorghe: ”Băi, Chivulete, ai ceva la cap?”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a comentat incidentele care au izbucnit la Sfântu Gheorghe.

Un scandal monstru a izbucnit la Sfântu Gheorghe, duminică, la meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, după ce partida a fost abandonată în minutul 26, din cauza scandărilor fanilor.

Patronul grupării din Bănie le-a transmis fanilor olteni, în mediul online, faptul că FC U Craiova o să piardă procesul cu Sepsi, totul din cauza unui angajat al clubului.

Conform lui Adrian Mititelu, acesta şi-a pus semnătura pe un document prin care FC U Craiova şi-ar fi asumat accesul superterilor olteni pe stadionul de la Sfântu Gheorghe.

Gigi Becali a comentat acest scandal. Patronul FCSB este convins că dreptatea este de partea lui Adrian Mititelu. 

”Băi, Chivulete, ai ceva la cap?” 

”Păi ce treabă are omul (n.r.: Adrian Mititelu)? El a zis că nu îl interesează suporterii, că nu au nevoie de bilete, că el nu îi susţine. Dacă vreţi să vorbim la modul general.

Păi, băi, Chivulete, ai ceva la cap? Opreşti meciul şi îi dă afară jandarmeria. Că nu erau nici 5.000, nici 17.000, nici 25.000. Erau 200. Dă-i, mă, afară, continuă meciul! Ce-i aia, că pierdem cu 3-0?

Sau dacă e să piardă, să piardă şi ăia şi ăia, cum zice Mititelu. Eu aşa o văd. Dacă vrem să avem logică”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: superligă-gigi becali-sfântu gheorghe 

viewscnt
Articole similare