adplus-dvertising
You are here:

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce a fost acuzat că şi-ar fi bătut soţia: „Într-o relaţie oamenii se mai ceartă..”

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce a fost acuzat că şi-ar fi bătut soţia: „Într-o relaţie oamenii se mai ceartă..”

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase (74 de ani) a fost acuzat, recent, de fosta lui soţie, Ioana, că ar fi agresat-o.

Primul lider mondial din istoria ATP neagă incidentul, ba mai mult, susţine că ar fi fost inventat de presă.

N-a fost nici o problemă. Voi aţi făcut , ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni. Asta e la noi. Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci. Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea”, a declarat Năstase pentru Telekom Sport.

Ilie Năstase a câtigat 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) şi la Roland Garros (1973).


De patru ori a jucat finalele de Grand Slam: la Roland Garros, la Wimbledon, de două ori, şi la US Open. A câştigat de patru ori Turneul Campionilor.

Ce a declarat fosta soţie a lui Ilie Năstase

Ioana Năstase ar fi chemat poliţia în urma incidentului, dar ar fi refuzat să depună plângere împotriva lui Ilie.

Totul s-a declanşat într-o fracţiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situaţia. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură şi acum picioarele...", a spus Ioana Năstase, pentru ProSport.

viewscnt
Articole similare