Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Laporta după ce presa din Franţa a anunţat că Messi îşi va prelungi contractul cu PSG: ”Dacă se va întoarce la Barcelona?”

Reacţia lui Laporta după ce presa din Franţa a anunţat că Messi îşi va prelungi contractul cu PSG: ”Dacă se va întoarce la Barcelona?”

Lionel Messi

Comentarii

Preşedintele Barcelonei a vorbit despre o posibilă întoarcere a lui Messi la echipa unde a devenit legendă. Argentinianul şi-ar fi prelungit recent înţelegerea cu PSG.

PSG a câştigat lupta cu Barcelona şi Inter Miami, clubul lui David Beckham, care-l voia pe Messi în MLS. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Leo Messi îşi va prelungi contractul cu Parisul şi va rămâne în continuare în capitala Franţei, unde a ajuns gratis în vara lui 2021.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Leo Messi şi PSG au ajuns la un acord verbal pentru prelungirea contractului. "Acord verbal pentru a continua împreună", scrie sursa citată, care notează mai multe detalii despre viitorul lui Messi. Părţile nu au stabilit, încă, durata noului contract şi salariul.

Joan Laporta a vorbit despre Messi după ce a auzit că starul lui PSG şi-ar fi prelungit înţelegerea cu echipa din Paris. El recunoaşte că şi-ar dori ca argentinianul să revină cândva pe Camp Nou.

”Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Este fanul Barcelonei, inima lui bate pentru Barcelona. Aşa că zvonurile legate de el sunt normale. Dacă se va întoarce Messi la Barcelona? Este jucătorul lui PSG. Ne-ar plăcea să îl avem pe Leo înapoi aici într-o zi, dar vom vedea”, a spus Laporta, conform lui Fabrizio Romano. 

Ajuns în vara lui 2021, gratis, de la FC Barcelona, Messi are un sezon fantastic la Paris, după un prim sezon slab - de acomodare - în Ligue 1. Superstarul argentinian a marcat 19 goluri şi a livrat 19 pase de gol în 27 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului, cu PSG şi naţionala Argentinei.

Afla mai multe despre: messi-barcelona-laporta-psg 

viewscnt
Articole similare