Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui MM Stoica, după ce bunicul lui Andrea Compagno l-a ”desfiinţat” pe Gigi Becali | EXCLUSIV

Reacţia lui MM Stoica, după ce bunicul lui Andrea Compagno l-a ”desfiinţat” pe Gigi Becali | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut primele declaraţii legate de postările bunicului lui Andrea Compagno pe reţelele sociale, în care îl critică pe patronul Gigi Becali.

Mihai Stoica a recunoscut că are cunoştinţă despre postările bunicului lui Andrea Compagno, însă nu are ce să facă.

Mihai Stoica, despre postările bunicului lui Andrea Compagno: ”Aoleu! E postac”

Chiar a stat de vorbă cu atacantul italian, însă nici acesta nu-şi poate opri bunicul din a comenta pe reţelele sociale tot ceea ce simte.

Am vorbit, cu postările astea lui Andrea nu-i convenea deloc, dar ce să facem? Acum serios, mă interesează prea puţin ce spune bunicul cuiva. Chiar serios. Nu pot să comentez. Poate să spună orice vrea el!

N-am ajuns să comentez ce spun bunicii. Este ceva aşa... Nu contrazic, poate să spună orice.

Orice spune, nu-i convine lui Andrea. Am vorbit mai demult cu el, dar n-avem ce să facem. Am vorbit cu el, n-are ce să-i facă. Aoleu, e foarte postac, da.

Bunicii spun lucruri trăznite”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

Mesajul lui Salvo Armato: ”Titirezul nebun inventează schimbări absurde”

Salvo Armato bunicul lui Andrea, consideră că Gigi Becali nu are fler la schimbări şi distruge echipa prin alegerile sale neinspirate, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut. În special în partidele pierdute cu Farul lui Gică Hagi.

Ei bine, în acest moment cred că transferul la Steaua (n.r.  - FCSB) nu i-a făcut decât rău.

Nu se înţelege cine decide (n.r. - la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. - antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca. La televizor se spune ca el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa.

Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului.

La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r.  - Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2.

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a scris bunicul lui Andrea Compagno, pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrea compagno 

viewscnt
Articole similare