You are here:

Reacţia lui MM Stoica după contrele dintre Marius Şumudică şi Viorel Moldovan: ”Nu pot vorbi de funie în casa spânzuratului”

Reacţia lui MM Stoica după contrele dintre Marius Şumudică şi Viorel Moldovan: ”Nu pot vorbi de funie în casa spânzuratului”

Rapid

Comentarii

Rapid nu se regăseşte nici sub comanda lui Marius Şumudică. Echipa din Giuleşti rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon, după ce, în ultima etapă, a remizat cu Oţelul.

MM Stoica, despre schimbul de replici din Giuleşti

Viorel Moldovan a vorbit după remiza din Giuleşti cu Oţelul Galaţi, 0-0, şi a criticat jocul prestat de Rapid, fapt care l-a deranjat pe Şumudică.

Mai exact, Viorel Moldovan (52 de ani) a declarat că echipa condusă de Marius Şumudică (53 de ani) a fost o ”infanterie uşoară”. Tehnicianul giuleştenilor a reacţionat şi a dezvăluit că s-a simţit ”dezgustat” de cele spuse de preşedintele echipei. 

Întrebat despre contrele din Giuleşti, MM Stoica a răspuns sincer, în direct, la Prima Sport.

”Nu pot vorbi de funie în casa spânzuratului. Eu cred ca Sumudică în loc să spună dezamăgit, a zis dezgustat, nu cred că are cum să te dezguste.

Eu îl cunosc pe Viorel Moldovan foarte bine, în conditile în care era o rivalitatea acerbă, eu am lucrat la Urziceni, el nu are urmă de ipocrizie, spune ce gândeşte, nu mi s-a părut că spune ceva rău.

Dar în acelaşi timp cred că Şumi a folosit un cuvânt... a ieşit cuvântul acela. Niciodată nu o să îl poţi întreba ceva pe Vio şi să nu raspundă exact ce gândeşte, e ardelean din ăla!”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

După victoria cu Unirea Slobozia (2-1), Rapid a făcut un nou pas greşit în Superliga (0-0 cu Oţelul Galaţi), în etapa a 11, ratând astfel ocazia de a urca pe loc de play-off.

Tensiuni în Giuleşti. Reacţii după ce Şumudică a fost "dezgustat" de Viorel Moldovan: ”Nu e o legătură bună între ei”

Afla mai multe despre: mm stoicarapidşumudicăviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare