Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sebastian Colţescu după ce UEFA i-a dat dreptate în cazul scandalului de rasism general de formaţia turcă Başakşehir

Reacţia lui Sebastian Colţescu după ce UEFA i-a dat dreptate în cazul scandalului de rasism general de formaţia turcă Başakşehir

Fotbal

Comentarii

„Când se face dreptate, aduce bucurie celor drepţi şi teroare celor care fac rău”, a fost declaraţia lui Colţescu în limba engleză postată pe Instagram.

UEFA s-a pronunţat în cazul scandalului de rasism provocat de formaţia turcă Başakşehir în meciul de Liga Campionilor cu PSG de la Paris. Arbitrul român a scăpat de toate acuzaţiile care i-au fost aduse de oficialii turci.

Când se face dreptate, aduce bucurie celor drepţi şi teroare celor care fac rău”, a fost declaraţia lui Colţescu în limba engleză postată pe Instagram.

De la incidentul meciului PSG - Başakşehir, Sebastian Colţescu a fost suspendat de UEFA de la orice delegare. Conform achetei de la UEFA, s-a analizat dialogul dintre oficialii turci şi arbitrul român după care s-a ajuns la concluzia că "negru" nu este un cuvânt cu tentă rasistă şi astfel Colţescu nu poate fi tras la răspundere pentru cuvintele pe care le-a folosit.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare