Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei din Germania după ce Andreas Ivan a debutat în Bundesliga: ”Antrenorul l-a ajutat!”

Reacţia presei din Germania după ce Andreas Ivan a debutat în Bundesliga: ”Antrenorul l-a ajutat!”

Stranieri

Comentarii

Andreas Ivan, fotbalist român în vârstă de 28 de ani, care a fost născut la Piteşti, a debutat în Bundesliga.

Echipa germană RB Leipzig a câştigat marţi, în deplasare, scor 6-1, meciul disputat în compania formaţiei Schalke 04, în deschiderea etapei a 17-a din Bundesliga.

Antrenorul lui Shalke, Thomas Reis, a decis să apeleze la serviciile jucătorului român, care evoluează în echipa a doua a nemţilor.

Aceasta a fost prima apariţie a lui Andreas Ivan, jucător de bandă, în Bundesliga. Jucătorul l-a impresionat pe antrenorul lui Shalke, după ce a reuşit să marcheze în 16 meciuri pentru echipa secundă a germanilor 5 goluri, la care se adaugă 5 pase decisive. 

Ivan a fost în lot şi la partida din etapa trecută cu Eintracht Frankfrut, scor 0-3. 

După ce a debutat în Bundesliga, presa din Germania a reacţionat. Jurnaliştii nemţi au relatat despre primele minute ale românului pe prima scenă a fotbalului german. 

”Antrenorul l-a ajutat!”

”Reis l-a ajutat pe Andreas Ivan, de 28 de ani, care a fost folosit doar la echipa a doua, să debuteze în Bundesliga, înlocuindu-l pe Larsson”, au notat cei de la Kicker.

”Fanii lui Schalke şi-au luat 'la revedere' de la echipa lor cu un cor de fluierături. Reis a reacţionat şi, după ce l-a înlocuit pe Dominick Drexler, a trimis în teren alţi doi nou-veniţi la realuarea jocului, pe Mehmet-Can Aydin şi pe Andreas Ivan. Efectul a fost palpabil, şi pe teren şi în tribune”, au notat jurnaliştii de la Sportschau.de.

Fotbalistul român a fost la juniorii lui VfB Stuttgart, unde a fost coleg cu Joshua Kimmich şi Serge Gnabry. 

Ivan a mai evoluat acum pentru echipele Stuttgarter Kickers, Rot-Weiss Essen, Wuppertaler SV, Waldhof Mannheim, New York Red Bulls, VfR Aalen, SG Sonnenhof Grossaspach şi Rot Weiss Ahlen.

Cu 6-1, RB Leipzig revine momentan pe locul secund în Bundesliga, cu 32 de puncte, în timp ce Schalke a ajuns la 41 de goluri primite în campionat şi este lanterna roşie, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: andreas ivan-shalke-bundesliga 

viewscnt
Articole similare