Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia sinceră a lui Messi după calificarea Argentinei în finală: ”Ceva incredibil... Acest grup este o nebunie!”

Reacţia sinceră a lui Messi după calificarea Argentinei în finală: ”Ceva incredibil... Acest grup este o nebunie!”

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Argentinei a devenit prima finalistă a Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins în semifinale, marţi seară, la Lusail, selecţionata Croaţiei, scor 3-0. Argentinienii vor juca în finală cu echipa câştigătoare a meciului Franţa – Maroc.

Reacţia sinceră a lui Messi după calificarea Argentinei în finală: ”Ceva incredibil... Acest grup este o nebunie!”

Pe Stadionul Lusail, Argentina a deschis scorul în minutul 33, după un penalti acordat pentru contactul dintre Livakovic şi Julian Alvarez. A transformat Messi, impecabil, pentru 1-0. În minutul 38, Messi i-a pasat lui Julian Alvarez care nu a putu fi oprit în drumul spre gol de Brozovic, Sosa sau Juranovic şi a fost 2-0 la pauză. Al treilea gol al meciului a fost marcat de Julian Alvarez, în minutul 69, după ce Messi l-a ridiculizat pe Gvardiol şi a pasat direct în faţa porţii.

S-a terminat 3-0 pentru Argentina, care se află la a şasea finală de Cupă Mondială din istorie, din care a câştigat două, în 1978 şi 1986.

Argentinianul Lionel Messi a declarat, marţi seară, după calificarea în finala Cupei Mondiale, că el şi colegii săi au trăit ceva incredibil pe parcursul turneului şi au ajuns în finală, exact ceea ce îşi doreau. “Acest grup este o nebunie”, a spus starul argentinian despre echipa sa.

“Sunt foarte încântat să văd tot ce se întâmplă. A fost ceea ce ne-am dorit. Oamenii şi familia pe durata turneului CM... A fost ceva incredibil ce am trăit şi mai avem un meci, exact ce ne doream. Le-am cerut oamenilor să aibă încredere în noi. Acest grup este o nebunie. Este încă o finală în care joacă Argentina, cum este momentul să ne bucurăm de tot. În aceste momente mă gândesc la familia mea.

Am spus mereu că sunt totul pentru mine. Cei care mă susţin mereu. Am trecut prin momente grele, dar şi prin momente bune şi astăzi am trăit unul spectaculos. Vreau să mă bucur cu ei, cu toţi fanii şi cu cei care sunt în Argentina”, a spus Messi, potrivit Mundo Deportivo.

”Acum 10 ani i-am cerut lui Leo Messi să facă o poză”. Fotografia cu Messi şi cu Alvarez care a făcut ravagii pe reţelele de socializare după Argentina - Croaţia

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare