Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie savuroasă a lui Creţu după victoria contra Craiovei: "Dacă se mai dadea un penalty..."

Reacţie savuroasă a lui Creţu după victoria contra Craiovei: "Dacă se mai dadea un penalty..."

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a câştigat incredibil împotriva Craiovei chiar dacă a fost sancţionată cu trei lovituri de la 11 m. Echipa lui Teja a egalat la puncte FCSB, Astra şi Sepsi în fruntea clasamentului.

Gaz Metan aduce aminte în acest sezon de echipa din urmă cu doi ani care la un moment dat era chiar lider al Ligii I. Ardelenii au reuşit să bată Craiova după ce au mai învins-o şi pe Dinamo, iar cu CFR au remizat. remizat în urmă cu două etape cu CFR Cluj.  

"Deocamdată am 39 de ani, pe la 60 şi ceva nu ştiu dacă o să mai pot trăi astfel de meciuri. Suntem bucuroşi că am câştigat, s-a creat o familie aici, este un grup unit. Băieţii au un psihic bun, au avut puterea să revină. Nu vreau să vorbesc de penaltyuri, dacă arbitrul aşa a văzut înseamnă că au fost. Am început cu un lot subţire numeric, acum am mai luat jucători, sper să ne ajute la îndeplinirea obiectivului" a spus Teja la finalul partidei nebune din Ardeal. 

Dacă antrenorul celor de la Gaz Metan nu s-a legat de arbitraj, Creţu a avut puterea să glumească pe seama penaltyurilor primite de adversari. Două dintre ele au fost dictate după faulturile fundaşului.

"Un meci foarte nebun, echipa a jucat bine, cei de la Craiova au fost puţin obosiţi, cred că noi ne-am dorit mai mult ca ei acest succes,  asta a făcut diferenţa. Avem un grup bun, Dumnezeu nu ne-a lăsat deşi am primit trei penaltyuri uşoare. Glumeam cu băieţii în vestiar, dacă mai dădea unul cred că îl bătea Chivulete :)))) Nu ştiu câte cartonaşe am, dar echipa poate să joace şi fără mine" a fost reacţia amuzantă a lui Creţu. 
 
Pleşca a avut contribuţia lui la victoria gazdelor. Portarul a explicat cum a gândit execuţiile lui Mitriţă de la punctul cu var. 
 
"Cred că a fost un război psihologic deoarece i-am apărat şi anul trecut un penalty. Atunci a dat în dreapta, la primul penalty eu am crezut că va da pe mijloc şi la al doilea am încercat să mă pun în pielea lui să văd cum gândeşte. Am avut noroc că mi-a ieşit" a explicat portarul celor de la Gaz Metan. 
 

 

 

   

Afla mai multe despre: creţugaz metantejapleşcamitriţă 

viewscnt
Articole similare