Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din Giuleşti după ce Adrian Mutu a început negocierile cu Neftchi Baku: ”Va pleca sigur...”

Reacţii din Giuleşti după ce Adrian Mutu a început negocierile cu Neftchi Baku: ”Va pleca sigur...”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu este în faţa unei decizii importante. După patru ani ar putea pleca în străinătate, la Neftchi Baku!

Rapid Bucureşti e nevoită să caute un nou antrenor, după ce Adrian Mutu şi-ar fi dat acordul pentru a semna cu azerii de la Neftchi Baku. 

Reacţii din Giuleşti după ce Adrian Mutu a început negocierile cu Neftchi Baku: ”Va pleca sigur”

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii din Giuleşti, a admis faptul că există un interes pentru ”Briliant” de la fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf şi a anunţat că oficialii clubului sunt pregătiţi în cazul în care acesta va pleca.

De asemenea, Angelescu spune că Mutu va pleca de la Rapid doar dacă azerii se vor oferi să achite clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

„Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. 

Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu, potrivit AS.ro.

La Rapid, Adrian Mutu câştigă peste 100.000 de euro anual, iar din stafful său fac parte: secunzii Bogdan Pătraşcu, Alin Chiţa, analistul video Ciprian Niţă, preparatorul fizic Roberto Berruero şi antrenorul cu portarii Mihai Nădăban.

Nicolae Dică, despre Adi Mutu: "Să ţină cont că a fost susţinut de conducători"

Nicolae Dică a amintit şi de momentul în care Adi Mutu a fost contestat de galerie, care i-a cerut plecarea de la echipă. La acel moment, Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae i-au arătat susţinere pe banca tehnică. 

"Acum nu pot spune ce poate să facă Mutu. Oferta e foarte bună şi e de la o echipă foarte bună din campionatul respectiv şi de la o echipă care se luptă pentru cupele europene. Conducătorii Rapidului l-au susţinut pe Mutu şi el ar trebui să ţină cont de treaba asta", a adăugat fostul secund al naţionalei României, pentru Orange Sport. 

Dică, în situaţia delicată a lui Mutu! "Mi-a venit ofertă cu salariu de cinci ori şi jumătate mai mare. Mi-a zis 'vezi ce fraieri eşti'?"

Afla mai multe despre: rapidadi mutuneftchi bakugiuleşti 

viewscnt
Articole similare