Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, în situaţia delicată a lui Mutu! "Mi-a venit ofertă cu salariu de cinci ori şi jumătate mai mare. Mi-a zis 'vezi ce fraieri eşti'?"

Dică, în situaţia delicată a lui Mutu! "Mi-a venit ofertă cu salariu de cinci ori şi jumătate mai mare. Mi-a zis 'vezi ce fraieri eşti'?"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu este în faţa unei decizii importante. După patru ani ar putea pleca în străinătate, la Neftchi Baku, iar Nicolae Dică a dezvăluit că s-a aflat într-o situaţie similară, în urma căreia regretă decizia luată.

Nicolae Dică a dezvăluit oferta primită din Grecia când a privit situaţia lui Adi Mutu: "Mi-a zis 'vezi ce fraieri eşti'?"

Una dintre echipele care şi-au depus candidatura la primele locuri în noul sezon al Superligii şi-ar putea pierde antrenorul. Rapid caută un nou antrenor, în cazul în care Adi Mutu va pleca la Neftchi Baku

Momentul trebuie gestionat cu multă atenţie de Adi Mutu, susţine Nicolae Dică, cel care a ratat o şansă importantă pe care acum o regretă. 

În perioada antrenată la FC Argeş, el a primit o ofertă semnificativ mai mare din prima ligă a Greciei. La acel moment, Nicolae Dică a preferat să rămână la echipa sa de suflet de la care a plecat la câteva săptămâni distanţă de la oferta făcută. 

"E foarte greu să răspund. Spun ce am făcut eu, când eram la FC Argeş în Liga 2, iar după şapte etape mi-a venit ofertă cu salariu de cinci ori şi jumătate mai mare şi n-am plecat. Iar la două săptămâni... Nu m-au dat afară, am plecat eu, că au fost nişte divergenţe acolo. 

Şi m-a sunat impresarul şi mi-a spus <<Vezi ce fraier eşti?>>. Din Grecia era oferta, din prima ligă. Şi mi-a zis <<Vezi ce fraier eşti? N-ai vrut să vii>>",  a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Nicolae Dică, despre Adi Mutu: "Să ţină cont că a fost susţinut de conducători"

Nicolae Dică a amintit şi de momentul în care Adi Mutu a fost contestat de galerie, care i-a cerut plecarea de la echipă. La acel moment, Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae i-au arătat susţinere pe banca tehnică. 

"Acum nu pot spune ce poate să facă Mutu. Oferta e foarte bună şi e de la o echipă foarte bună din campionatul respectiv şi de la o echipă care se luptă pentru cupele europene. Conducătorii Rapidului l-au susţinut pe Mutu şi el ar trebui să ţină cont de treaba asta", a adăugat fostul secund al naţionalei României, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicaadrian mutuadrian mutu neftchi bakuadi mutu plecare rapid 

viewscnt
Articole similare