Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti are trei antrenori pe listă pentru a-l înlocui pe Adi Mutu! Marius Şumudică se bate cu alţi doi tehnicieni care au impresionat în România

Rapid Bucureşti are trei antrenori pe listă pentru a-l înlocui pe Adi Mutu! Marius Şumudică se bate cu alţi doi tehnicieni care au impresionat în România

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu ar putea pleca pe banca tehnică a lui Rapid Bucureşti cu o săptămână înainte de startul noului sezon. Dorit de Neftchi Baku, "Briliantului" i se caută un înlocuitor în Giuleşti.

Ce antrenor vine la Rapid dacă Adrian Mutu pleacă. Cele trei variante pe placul fanilor

În sezonul în care giuleştenii au cele mai înalte obiective din ultimii ani, Adrian Mutu ar putea pleca de pe bancă. Antrenorul în jurul căruia a fost făcut proiectul gândit de Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae a fost ofertat de Neftchi Baku. 

Azerii îi ofertă un contract de aproximativ 600.000 de euro, sumă care ar putea fi împărţită cu stafful său, iar în aceste zile situaţia lui Adrian Mutu e negociată intens. 

Conducerea Rapidului cunoaşte stadiul discuţiilor cu Neftchi, iar conducătorii "vişinii" au făcut lista cu antrenorii dintre care se va alege noul principal. 

Conform Gazetei Sporturilor, Rapid Bucureşti ia în calcul variantele Marius Şumudică, Cristiano Bergodi şi Daniel Isăilă. 

"Şumi", varianta eternă, este liber de contract după despărţirea recentă de Al-Raed, iar în această perioadă este în România. El a spus în mai multe rânduri că aşteaptă un semn pentru a reveni la Rapid

Cristiano Bergodi, o altă variantă pe placul suporterilor, este liber de contract după ce s-a despărţit de Sepsi, unde a avut un parcurs bun încheiat cu triumful din Cupa României. 

O altă soluţie a giuleştenilor este Daniel Isăilă. Liber de contract, antrenorul român a arătat elemente pe placul conducerii. Este statornic, a condus doar trei echipe în ultimii şapte ani, a câştigat Cupa României cu Astra în 2014 şi este considerat artizanul naţionalei U21 care a jucat semifinala Campionatului European cu Germania. 

„Deocamdată sunt în vacanţă, vreau să mă bucur de lucrul acesta. Am terminat contractul cu cei de la Baniyas, n-am mai reînnoit, au fost reduceri salariale, reduceri de buget şi aveam nevoie de garanţii pentru a putea continua. S-au mai pierdut nişte jucători, la fel ca în ultimii doi ani, fără a avea posibilitatea de a lua alţii şi atunci am considerat că e mai bine să iau o pauză. 

Am avut alte contacte, din păcate nu s-au materializat, aşteptăm până la următoarea provocare”, spunea recent Daniel Isăilă, antrenorul aflat în cărţi la Rapid, pentru Sport Total FM

Afla mai multe despre: adrian mutuantrenor rapidadrian mutuneftchi bakuplecare adrian mutuantrenor nou rapid 

viewscnt
Articole similare