Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, foarte aproape să se despartă de Rapid: „E aproape sigură mutarea!”

Adrian Mutu, foarte aproape să se despartă de Rapid: „E aproape sigură mutarea!”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani) este foarte aproape să se despartă de Rapid, fiind dorit insistent de Neftchi Baku, fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf.

Adrian Mutu, aproape să o părăsească pe Rapid, chiar înainte de startul Superligii

Mutarea este aproape sigură, în opinia lui Gigi Corsicanu. Fostul şef al galeriei din Giuleşti are informaţii potrivit cărora Rapid se va despărţi de Adrian Mutu, chiar înainte de startul noului sezon. Neftchi Baku, formaţie care a terminat pe locul 3 sezonul precedent în Azerbaidjan, şi-l doreşte cu insistenţă pe tehnicianul român.

Mai mult decât atât, azerii sunt dispuşi să plătească clauza de reziliere setată la 250.000 de euro de oficialii Rapidului.

„Am vorbit şi eu cu Victor adineauri. Daniel Niculae ştie, dar nu răspunde la telefon. Daniel Niculae a vorbit cu el (n.r. Adrian Mutu). N-a apucat nici Victor să discute cu Daniel. Din ce am înţeles, aşa este, e aproape sigură mutarea. Nu pot să confirm, din cauza faptului că nu ştiu sută la sută. Da, e vorba despre Neftchi Baku. Nu cred asta (n.r. că Adrian Mutu va fi lăsat să plece liber de contract). 
 
Dacă oamenii ăia sunt dispuşi să plătească, de ce să refuze? Nu cred că refuză cineva banii. Sunt 250.000 de euro (n.r. clauza de reziliere). Pentru ei (n.r. cei de la Neftchi), nu e o sumă atât de mare. Nu cred că mai are importanţă, dacă pleacă cu clauza plătită sau neplătită. Dar nu ştiu de ce Rapid ar fi de acord să renunţe la clauză.
 
Dacă ăia au interes pentru el şi vor să-l ia… să dea şi nişte bani la club. Din ce am înţeles, cei din Azerbaijan sunt dispuşi să plătească”, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit PlaySport.

Adrian Mutu, favorit să o preia pe Neftchi Baku

După plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, fosta campioană a Azerbaidjanului a rămas fără antrenor, iar conducătorii clubului au început deja căutările. Neftci Baku va juca în turul doi preliminar al Conference League cu câştigătoarea dublei dintre Zeljeznicar şi Dinamo Minsk.
 
Adrian Mutu este antrenorul Rapidului de la începutul lui martie 2022. În 54 de meciuri pe banca giuleştenilor, fostul atacant al Fiorentinei a înregistrat 27 de victorii, 12 egaluri şi 15 înfrângeri. În sezonul precedent a încheiat cu formaţia din Giuleşti pe locul 5 în Superligă.
 

Afla mai multe despre: adrian muturapidneftchi bakusuperliga 

viewscnt
Articole similare