Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii numeroase din lumea fotbalului la dispariţia marelui Pele. ”Regele ne-a părăsit!”, ”Cel mai divin dintre fotbalişti şi cel mai vesel dintre bărbaţi”

Reacţii numeroase din lumea fotbalului la dispariţia marelui Pele. ”Regele ne-a părăsit!”, ”Cel mai divin dintre fotbalişti şi cel mai vesel dintre bărbaţi”
Comentarii

Pele, singurul jucător cu trei Cupe Mondiale în palmares, a decedat din viaţă şi au apărut primele reacţii din partea celor mai importante nume din lumea fotbalului.

Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, 29 decembrie, la vârsta de 82 de ani.

Reacţii nenumărate din lumea fotbalului la dispariţia marelui Pele. ”Regele ne-a părăsit!”, ”Cel mai divin dintre fotbalişti şi cel mai vesel dintre bărbaţi”

Imediat, lumea fotbalului a reacţionat şi au fost transmise cele mai emoţionante mesaje şi sincere gânduri cu privire la dispariţia fostului mare internaţional brazilian.

Cele mai multe reacţii din mediul online au apărut pe Twitter, dar şi pe alte plaforme de socializare.

”Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moştenirea lui nu va fi uitată niciodată. Odihneşte-te în pace, Rege” - Kylian Mbappe

”Dumnezeu să te odihnească în pace, Rege al Fotbalului! Îşi mulţumesc pentru gloria eternă oferită Braziliei şi fotbalului. Moştenirea ta va fi eternă” - Casemiro.

”Mulţumesc pentru tot ce ai dat lumii fotbalului. RIP (n.r. Reast in peace = Odihneşte-te în pace), legendo” - Batistuta

"Pele a murit. Cel mai divin dintre fotbalişti şi cel mai vesel dintre bărbaţi. A avut un joc de care doar câţiva aleşi s-au apropiat.

De trei ori a ridicat cel mai râvnit trofeu de aur în acel frumos tricou galben. Poate că ne-a părăsit, dar va avea mereu nemurirea fotbalistică. Odihneşte-te în pace, Pele" - Lineker

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează.

Afla mai multe despre: pelefotbal 

viewscnt
Articole similare