Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-l "suflă" Barcelonei pe fundaşul dorit în locul lui Pique!

Real Madrid i-l "suflă" Barcelonei pe fundaşul dorit în locul lui Pique!

Real Madrid

Comentarii

Josko Gvardiol (20 de ani), fundaşul semifinalistei de la CM 2022 - Croaţia -, a intrat pe lista de transferuri a lui Real Madrid. Florentino Perez îi poate "sufla" Barcelonei fundaşul central pe care catalanii îl voiau în locul lui Gerard Pique, retras din activitate.

Real Madrid este "foarte interesată" de transferul lui Josko Gvardiol, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali de perspectivă din Europa. La doar 20 de ani, croatul a intrat pe lista de transferuri a două cluburi-gigant, Real Madrid şi Barcelona.

Real Madrid i-l "suflă" Barcelonei pe fundaşul dorit în locul lui Pique!

Aflat pe lista de transferuri a două cluburi-gigant, Barcelona şi Real Madrid, Josko Gvardiol are de luat o decizie grea. Potrivit site-ului fichajes.net, Realul este "foarte interesată" de fundaşul central croat, pe care Barcelona l-ar dori în locul lui Pique, jucătorul retras din activitate înainte de pauza pentru Cupa Mondială din Qatar.

Real Madrid îl vrea pe Gvardiol în 2023, fiind surpriza lui Florentino Perez, mai ales după Cupa Mondială de pomină pe care fundaşul a reuşit-o cu naţionala Croaţiei, care a ajuns până în semifinalele turneului qatarez. "Gvardiol e iubit la Madrid", mai scrie sursa citată.

Josko Gvardiol a jucat 28 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu RB Leizpig şi naţionala Croaţiei, timp în care a marcat de două ori.

RB Leipzig a stabilit un preţ de pornire de 100 de milioane de euro pentru a fi de acord cu transferul lui Josko Gvardiol la altă echipă.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Josko Gvardiol în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: josko gvardioltransferreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare