Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, transfer pentru viitor. Florentino Perez îşi reface Galaxia. O nouă eră pe Santiago Bernabeu

Real Madrid, transfer pentru viitor. Florentino Perez îşi reface Galaxia. O nouă eră pe Santiago Bernabeu

Fotbal

Comentarii

Real Madrid a pus ochii pe Aurelian Tchouameni de la AS Monaco şi vrea să-l transfere.

Real Madrid, transfer pentru viitor. Florentino Perez îşi reface Galaxia. O nouă eră pe Santiago Bernabeu

Aurelian Tchouameni este unul dintre cele mai interesante nume din Ligue 1. Tânărul de 22 de ani evoluează pe poziţia de mijlocaş central cu valenţe defensive şi o face foarte bine.

Ajuns în ianuarie 2020 la AS Moncao, Tchouameni a devenit treptat titular incontestabil în echipa monegască. Prin prestaţiile excelente a atras nume mari ale fotbalului european, chiar şi pe cel al celui mai galonat club.

Real Madrid, formaţia cu 13 trofee de Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni, vrea să-l aducă neapărat pe Santiago Bernabeu.

Totuşi, lucrurile nu stau chiar aşa de simplu. Clubul madrilen s-a înţeles cu jucătorul, dar trebuie să ajungă la un consens şi cu formaţia din Principat, care solicită 50 de milioane de euro în schimbul tânărului fotbalist, anunţă jurnalişii de la Marca.

Real Madrid vrea aducă un nou aer proaspăt în linia de mijloc îmbătrânită. Trio-ul Modric - Casemiro - Kroos a ajuns deja aproape de final, în condiţiile în care toţi cei trei mijlocaşi au cel puţin 30 de ani, iar formaţia din Spania este conştientă că este nevoie de schimbarea generaţiilor.

În acest sens, liderul din La Liga a făcut prima mutare importantă vara trecută, atunci când l-a adus pe Eduardo Camavinga, de la Rennes, pentru 30 de milioane de euro.

Astfel, formaţia pregătită de Carlo Ancelotti vrea să-l transfere şi pe Tchouameni. Acesta ar urma să fie iniţial rezerva lui Casemiro, iar mai apoi, treptat, să îi ia locul în echipa de start.

Aurelian Tchouameni este cotat la 40 de milioane de euro. A bifat 41 de meciuri în acest sezon pentru AS Monaco. Are şi şapte selecţii în naţionala Franţei, pentru care a debutat în luna septembrie a anului trecut.

De mijlocaşul din Ligue 1 s-au arătat intererate şi câteva cluburi din Premier League, dar dacă apare numele lui Real Madrid printre ”peţitori” este greu de crezut că nu va avea câştig de cauză.

Mai ales că există şi precedentul Eduardo Camavinga, a cărui dezvoltare este una sănătoasă de la sosirea pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: tchouamenimonacoreal madrid 

viewscnt
Articole similare