Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recomandarea lui Vassaras a uimit la faza care i-a anulat golul lui Florinel Coman, în CFR Cluj - FCSB: "Asta este o prostie" | VIDEO

Recomandarea lui Vassaras a uimit la faza care i-a anulat golul lui Florinel Coman, în CFR Cluj - FCSB: "Asta este o prostie" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Faza care a încins spiritele la CFR Cluj - FCSB a fost analizată la Minutul 91. Moderatorul Dan Udrea a adus în faţă recomandarea preşedintelui CCA, Kyros Vassaras, ca decizia iniţială să fie schimbată, dacă centralul e chemat la monitorul VAR.

Colţescu a arbitrat CFR Cluj - FCSB după recomandarea lui Vassaras: "Eu spun cum se petrec lucrurile de când s-a intervenit"

Deciziile luate de centralul Sebastian Colţescu şi arbitrul VAR, George Găman, au împărţit opiniile privind fazele de arbitraj din CFR Cluj - FCSB, scor 1-1, în etapa 19 din Superliga. MM Stoica a dezvăluit discuţia pe care cei doi ar fi avut-o după meci, iar oficialul FCSB a demontat trei faze de arbitraj din meciul din Gruia

Faultul dictat de Sebastian Colţescu, după ce a fost chemat la monitorul VAR de George Găman, atunci când lui Florinel Coman i-a fost anulat golul, a stârnit noi discuţii.

Deşi iniţial a lăsat jocul să continue, centralul Sebastian Colţescu a întors decizia la intrarea lui Creţu asupra lui Otele, după ce a revăzut faza.

În discuţie, la Minutul 91, a fost adusă recomandarea lui Kyros Vassaras pentru cei pe care-o conduce de la Comisia Centrală a Arbitrilor, după implementarea sistemului VAR. 

"Dacă te cheamă la VAR, schimbaţi decizia"

Dan Udrea: Recomandarea lui Vassaras pentru arbitri e în felul următor. Dacă vă cheamă la VAR...

Basarab Panduru: Acum vorbim despre Vassaras, care spunea doar minciuni, ne minţea în faţă? 

Dan Udrea: Recomandarea lui către arbitri, Pandi, este în felul următor. Când vă cheamă la VAR, schimbaţi decizia. 

Bogdan Cosmescu: Înseamnă că ăla de la VAR e mai bun decât tine. 

Basarab Panduru:  Deci Găman greşeşte, ăsta (n.r. - Sebastian Colţescu) că atunci când e chemat la VAR se schimbă decizia şi el o lasă pe aia a lui Găman. 

Bogdan Cosmescu: Adică dacă te-a chemat la VAR, tu trebuie să dai fault. 

Constantin Zotta: Asta e o prostie. 

Basarab Panduru:  Atunci să-l mai ascultăm pe Vassaras?

Dan Udrea:  Eu spun cum se petrec lucrurile de când s-a intervenit cu sistemul VAR, că e o chestie recomandată arbitrilor. Când vă cheamă, trebuie să schimbaţi decizia imediat. 

Basarab Panduru:  Colţescu a stat 20 de secunde să se uite la fază, a vrut să fie convins 100% că este fault. După părerea lui, a considerat că e 100% fault. 

VIDEO | MM Stoica a comentat fazele controversate din CFR Cluj - FCSB

Afla mai multe despre: gol anulat florinel coman cfr cluj fcsbcfr cluj fcsbfaze de arbitraj cfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare