Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf îi cere scuze arbitrului Cătălin Popa: ”O fază de amator din partea mea”. Detalii despre problemele avute de Jovan Markovic

Reghecampf îi cere scuze arbitrului Cătălin Popa: ”O fază de amator din partea mea”. Detalii despre problemele avute de Jovan Markovic

Fotbal intern

Comentarii

Reghecampf a caracterizat evoluţia Craiovei în partida cu Farul Constanţa, câştigată cu scorul de 3-0.

Universitatea Craiova a câştigat partida cu Farul Constanţa, scor 3-0, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.

Reghecampf îi cere scuze arbitrului Cătălin Popa: ”O fază de amator din partea mea”. Detalii despre problemele avute de Jovan Markovic

La finalul partidei, Reghecampf a vorbit despre evoluţia echipei sale, dar şi despre conflictul pe care l-a avut cu arbitrul Cătălin Popa, în repriza a doua.

Ce asemenea, antrenorul formaţiei din Bănie a oferit detalii şi despre perioada mai dificilă pe care a traversat-o Markovic, autorul a două goluri în partida cu echipa dobrogeană.

”Sunt foarte fericit. Veneam după două meciuri câştigate. M-am gândit toată săptămâna şi am încercat să-i motivez pe jucători, trebuia sa intrăm cu aceeaşi ambiţie şi devotament. Lucrul acesta s-a văzut din primul minut. Am câştigat la o diferenţă foarte mare.

Din păcate am ratat foarte multe ocazii clare de a marca. Scorul trebuia să fie mult mai mare, dar sunt mulţumit că am luat cele trei puncte. Sunt bucuros că a reintrat Găman.

(n.r. despre Markovic) Traversează o perioadă foarte bună. Când a venit de la naţionala de tineret a venit puţin bolnav. De aceea nu a intrat ca titular la meciul cu FCSB. După care, am hotărât să-l lăsăm pe Elvir (n.r. Koljic) să mai facă un meci că avem nevoie şi de el să intre încet, încet la nivelul echipei. În momentul de faţă, avem 16-17 jucători pregătiţi. Urmează o perioadă foarte grea.

(n.r. despre faza în care a fost eliminat de arbitru) O fază de amator din partea mea, sincer. La 3-0, fault pentru noi, i-am reproşat faza dinainte, unde în loc să ne dea nouă mingea, a lăsat avantaj pentru cei de la Farul.

Îmi cer scuze pe această cale şi lui Cătălin Popa. Este un arbitru cu experienţă, care ştie să gestioneza fazele astea. Din partea mea, o fază de amatori. Nu trebuia să se întâmple lucrul acesta.

(n.r. despre Pigliacelli) Are o plagă deschisă, păcat că era pe final de meci. A fost un atac neinspirat al lui Petre, nici el nu avea nevoie de acest cartonaş.

(n.r. despre duelul CFR - FCSB) Nu mă interesează ce rezultat va fi. Pentru noi a fost important să dăm direcţie la ce avem noi”, a declarat Reghecampf, după meci.

Afla mai multe despre: reghecraiova 

viewscnt
Articole similare