Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Markovic după ce a dat trei goluri în două etape: ”Vin pe moment. Nu le gândesc”

Ce a spus Markovic după ce a dat trei goluri în două etape: ”Vin pe moment. Nu le gândesc”
Comentarii

Jovan Markovic a reacţionat după meciul cu Farul Constanţa, unul în care a marcat de două ori.

Universitatea Craiova a învins-o pe Farul Constanţa, scor 3-0, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.

Jovan Markovic a marcat două goluri. A fost cel care a deschis scorul, în minutul 15, dar şi cel care a închis tabela, în al doilea minut de prelungiri, în prima repriză.

Celălalt gol a fost reuşit de Ştefan Baiaram.

Ce a spus Markovic după ce a dat trei goluri în două etape: ”Vin pe moment. Nu le gândesc”

La finalul meciului, Markovic a fost bucuros pentru victoria Craiovei şi pentru cele două reuşite ale sale.

Este a doua etapă consecutivă din play-off în care atacantul de 21 de ani îşi trece numele pe lista marcatorilor. Acesta a marcat şi CFR Cluj, câştigată de olteni cu scorul de 3-2.

Forma foarte bună pe care o traversează Markovic vine după o perioadă în care acesta a avut o problemă de sănătate, odată cu întoarcerea atacantului de la naţionala de tineret a României, a explicat Reghecampf.

”Mă bucur că am reuşit să marchez, că am reuşit să câştigăm trei puncte. Mergem la Sepsi si la Piteşti să câştigăm. Pentru noi niciun meci nu e uşor pentru că ne dorim să câştigăm. Scorul a fost 3-0. Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm să fie toate meciurile la fel şi să stăm relaxaţi de la pauză. 

Reuşitele mele au fost ceva ce vine pe moment. Nu le gândesc, încerc să marchez, să îmi ajut echipa. Atitudinea pe care o avem în timpul meciului şi grupul foarte unit... asta ne face o echipă mai puternică. 

(n.r. dacă ţine cu FCSB în meciul cu CFR) Nu ne gândim la FCSB sau CFR. Ne vedem de jocul nostru şi să câştigăm meciurile noastre. 

(n.r. de Cupă) Suntem pregătiţi, ne jucăm şansa şi în Cupa şi la locul 2. Mergem mai departe la Pitesti şi la Sepsi”, a declarat Markovic, după meci.

Afla mai multe despre: craiovamarkovic 

viewscnt
Articole similare