Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Regretaţi că aţi refuzat naţionala?” Ladislau Boloni nu s-a ferit de cuvinte. ”Mă simţeam mai sigur”

”Regretaţi că aţi refuzat naţionala?” Ladislau Boloni nu s-a ferit de cuvinte. ”Mă simţeam mai sigur”

Ligue 1

Comentarii

Ladislau Boloni a vorbit despre decizia sa de a refuza echipa naţională a României, în urmă cu aproape deoi ani. ”Loţi” a fost favoritul FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi, după ratatarea calificării la Campionatul Mondial din 2022, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Boloni a dat speranţe că poate accepta oferta FRF după ce a venit la Bucureşti pentru negocieri directe, asta după ce a primit vizita lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă la Nisa. În cele din urmă, însă, fostul antrenor al lui Sporting a refuzat să preia naţionala din cauza anumitor clauze din contractul propus de la Casa Fotbalului.

Ladislau Boloni nu regretă că l-a lăsat pe Burleanu cu ochii în soare. ”Sunt fericit”

În luna iunie a anului trecut, Boloni a semnat cu Metz, echipă la care a reuşit o performanţă remarcabilă. Cu tehnicianul român pe bancă, Metz a promovat în Ligue 1 şi este pe locul nouă, cu 16 puncte după 13 meciuri, peste echipe cu bugete mult mai mari precum Lyon, Olympique Marseille, sau Montpellier.

”Eu nu am cum să nu ţin cont de ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti (n.r. discuţiile cu Răzvan Burleanu), şi după Bucureşti. Tinând cont de aceste două lucruri pot să spun că nu îmi pare rău că am ales Metz. (n.r. Nu aveţi niciun regret?) Nu. Pentru a avea viitor, trebuie să ai prezent.

Mă concentrez pe prezent. Parcă aici (n.r. în Franţa) mă simţeam mai sigur pe picioare decât acasă. Aici sunt sigur că depind doare de munca mea. Sunt fericit că m-am întors în locul din care am plecat (n.r. ca antrenor)”, a spus Ladislau Boloni, la Fanatik.

În vârstă de 70 de ani, Ladislau Boloni a fost selecţionerul naţionalei României pentru aproape un an, din iulie 2000, până în iunie 2001.

Afla mai multe despre: metzladislau boloniechipa naţională 

viewscnt
Articole similare