Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a luat decizia în cazul lui Dawa: ”E jucător de 3 milioane. Eu aşa fac contracte”. Fundaşul central, rezervă neutilizată cu Dinamo

Gigi Becali a luat decizia în cazul lui Dawa: ”E jucător de 3 milioane. Eu aşa fac contracte”. Fundaşul central, rezervă neutilizată cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Gigi Becali reuşeşte să dea o nouă lovitură şi a anunţat că favoritul său, Joyskim Dawa, va mai rămâne mult şi bine la FCSB.

Joyskim Dawa este un jucător în care Gigi Becali şi-a pus încrederea încă de la transferul acestuia de la Botoşani.

Cu toate că evoluţiile fundaşului central nu au fost totdeauna foarte apreciate în spaţiul media, acesta a primit înţelegere din partea finanţatorului de 65 de ani.

Iar acum, contractul lui Dawa se va prelungi automat. Apărătorul de 27 de ani a sosit la FCSB în vara anului 2022 pentru 350.000 de euro de la Botoşani şi a avut o înţelegere pe doi ani cu vicecampioana.

”Dawa e un jucător important, e jucător de 3 milioane”

Gigi Becali a oferit detalii cu privire la actuala situaţie contractuală a jucătorului său şi a precizat că nu se pune problema ca acesta să rămână din vară liber de contract.

Astfel, Joyskim Dawa va mai rămâne alături de FCSB încă trei ani, conform unei clauze existente în contractul jucătorului în momentul transferului său la formaţia din Bucureşti.

”Dawa e un jucător important, e jucător de 3 milioane. Cum să plece acum Dawa? Avem o opţiune în vară, depinde de noi să-i prelungim contractul. Cred că se prelungeşte pe 3 ani. Şi se va prelungi.

Că eu aşa fac contracte, 1 an + 2 ani, 2 ani + 3 ani, 1 + 4 ani, ca să testez jucătorii. Dawa nu face parte din categoria fotbaliştilor de care vreau să scap”, a declarat Becali, potrivit Gsp.

În actualul sezon, Joyskim Dawa a jucat 20 de meciuri şi a reuşit două goluri în toate competiţiie pentru FCSB. Dar în ultimele două etape de campionat a fost rezervă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalijoyskim dawasuperliga 

viewscnt
Articole similare