You are here:

Replică dură pentru Florin Ştefan! ”A intrat în gura lupului” după ultimele declaraţii la adresa CFR-ului: ”Trebuie să fii bun ca să joci”

Replică dură pentru Florin Ştefan! ”A intrat în gura lupului” după ultimele declaraţii la adresa CFR-ului: ”Trebuie să fii bun ca să joci”

CFR Cluj

Comentarii

Florin Ştefan este bucuros pentru încrederea pe care o primeşte la Sepsi şi a făcut o comparaţie cu perioada petrecută la CFR.

Mesaj pentru Florin Ştefan: ”Atunci poate să discute şi el de echipa natională!”

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Florin Ştefan a marcat şi după meci a vorbit despre partida de la Sf. Gheorghe, dar şi despre greşeală pe care a făcut-o în carieră când a semnat cu CFR Cluj. Astfel, devine al doilea fotbalist din Superliga, după Cristi Manea, care-i acuză pe cei din Gruia.

După declaraţia lui Florin Ştefan, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru i-au dat replica, în direct.

Bogdan Cosmescu: ”Unde să joace la CFR? Era când era Camora în plină vână. Dacă e Camora poţi să te agaţi de orice, după la Rapid în prima fază Morais, după Borza, Braun... trebuie să fii prea bun ca să joci, păi... ce? Tu esti mai bun decât Braun?!

Basarab Panduru: Să joace, să apară mai des, să vedem. Atunci poate să discute şi el de echipa natională!”.

Declaraţia lui Florin Ştefan:

”Oamenii din acest club îmi oferă încredere, în alte părţi nu am avut şansa să îmi demonstrez valoarea, cred eu. Cred că am făcut un pas greşit în cariera că am mers la CFR, dar aceasta a fost decizia şi mi-o asum”, a declarat Florin Ştefan, la finalul partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: florin ştefancfr clujpanduru 

viewscnt
Articole similare