You are here:

Revelaţia de la EURO 2024, transfer de TOP! Cluburi uriaşe din Europa se luptă pentru semnătura sa

Revelaţia de la EURO 2024, transfer de TOP! Cluburi uriaşe din Europa se luptă pentru semnătura sa
Comentarii

Dani Olmo, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Spaniei de la EURO 2024, poate prinde transferul carierei.

Transfer de top pentru starul Spaniei de la EURO 2024! Cluburi uriaşe se luptă pentru a-l semna

Spania a făcut un Campionat European excelent şi a ajuns în marea finală de la EURO 2024, acolo unde va întâlni Anglia, duminică, de la 22:00. Printre cei mai importanţi fotbalişti ai ibericilor de la acest turneu s-au numărat Lamine Yamal şi Dani Olmo. Dacă primul este legitimat la Barcelona şi are şanse foarte mici să părăsească clubul catalan, alta este situaţia în cazul lui Dani Olmo.

Mijlocaşul ofensiv al celor de la Red Bull Leipzig este dorit de echipe uriaşe din Europa. Conform presei din străinătate, Barcelona, Bayern Munchen şi Liverpool sunt interesate de serviciile fotbalistului spaniol. Interesant este faptul că, la nivel de junior, Dani Olmo a fost căpitanul celor de la Barcelona, dar a preferat să părăsească Spania în 2014 pentru a prinde mai multe minute.

Mijlocaşul a plecat la Dinamo Zagreb, iar de atunci cariera sa a luat o turnură spectaculoasă. În prezent fotbalist la RB Leipzig şi unul dintre liderii naţionalei Spaniei, sunt şanse mari ca Dani Olmo să facă pasul la un club de top în sezonul viitor.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: spaniadani olmolamine yamal 

viewscnt
Articole similare