You are here:

Vor să fie campioni. Dani Olmo, înainte de Spania - Anglia: ”Suntem la un meci distanţă de glorie. În finală au ajuns cele mai bune echipe”

Vor să fie campioni. Dani Olmo, înainte de Spania - Anglia: ”Suntem la un meci distanţă de glorie. În finală au ajuns cele mai bune echipe”

EURO

Comentarii

Internaţionalul spaniol Dani Olmo (26 de ani) a prefaţat duelul dintre Spania şi Anglia, care se va disputa în finala EURO 2024 din Germania.

Spania şi Anglia se ciocnesc în marea finală a Campionatului European din Germania. Meciul de pe Stadionul Olimpic din Berlin este duminică, de la ora 22:00.

A răpus Franţa şi vrea să facă acelaşi lucru şi cu Anglia: ”Suntem la un meci distanţă de glorie”

Înaintea partidei, Dani Olmo a vorbit despre meciul cu trofeul pe masă. Spania ar putea pune mâna pe al patrulea trofeu continentat la nivel de echipe naţionale, după triumfurile din 1964, 2008 şi 2012.

Dani Olmo este unul dintre cei mai buni jucători spanioli de la EURO 2024. În cinci partide jucate până acum, a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive. Fără îndoială, cel mai important gol al său la acest turneu final este cel marcat contra Franţei, în semifinale (2-1).

”Dacă totul merge bine, de ce să schimbăm ceva? Este o idee de joc unică, care poate oricând fi îmbunătăţită. Ne vom pregăti pentru finală aşa cum am făcut-o şi pentru celelalte meciuri.

Nu mă interesează dacă voi marca eu sau Unai Simon, cât timp vom câştiga meciul. Vor fi 11.000 de spanioli pe stadion şi 48 de milioane în Spania.

Avem şansa să câştigăm EURO după 12 ani şi asta ne dorim. M-am simţit foarte bine la EURO, eu şi cu Harry Kane suntem egali în clasamentul golgheterilor, dar, dacă va înscrie Fabian Ruiz, care are două goluri, sau chiar dacă va reuşi Morata un hat-trick voi fi la fel de fericit ca şi cum aş marca eu.

Mă simt foarte bine, sunt pregătit mental şi fizic. E o unică oportunitate, suntem la un meci distanţă de glorie. Nu vreau să mă gândesc acum la viitorul meu. Vreau să mă gândesc doar la câştigarea acestei finale. Cele mai bune două echipe au ajuns în finală”, a declarat Olmo, citat de Marca.

Până în momentul de faţă, Dani Olmo a jucat 38 de meciuri şi a marcat 11 goluri pentru naţionala Spaniei.

Afla mai multe despre: dani olmospaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare