Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare în Liga 1! Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu o echipă de tradiţie din România: ”Am avut şi oferte cu bani mai mulţi”

Revenire surprinzătoare în Liga 1! Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu o echipă de tradiţie din România: ”Am avut şi oferte cu bani mai mulţi”galerie foto

Superliga

Comentarii

Nicolau Dumitru Cardoso a revenit în Liga 1 la doar un an de când părăsise România.

Nicolao Dumitru Cardoso este un fotbalist cu o poveste de viaţă foarte interesantă, care, teoretic, ar fi putut reprezenta patru echipe naţionale.

Născut în Suedia, din tată român şi mamă braziliancă, dar crescut în Italia, fotbalistul de 30 de ani ar fi putut alege să reprezinte oricare dintre aceste ţări.

Totuşi, el a ales Italia, dar a avut şansa de a reprezenta ”Squadra Azzurra” doar la nivel de juniori, până la U20.

Crescut de Empoli, Dumitru Cardoso a ajuns la Napoli în 2010, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, fiind considerat o speranţă a fotbalului italian.

Fotbalistul a revenit după doar un an la Empoli, liber de contract, înainte de a se întoarce, din nou pe gratis, la Napoli.

A urmat o serie de şapte împrumuturi pentru atacant, care nu şi-a putut atinge potenţialul la niciuna dintre Ternana, Cittadella, Reggina, PAE Veria, Latina sau Nottingham Forrest.

Dumitru Cardoso a mai trecut pe la Alcorcon, Gimnastic şi Livorno înainte de a ajunge în România, unde a petrecut un an şi jumătate la Gaz Metan.

Revenire surprinzătoare în Liga 1

Atacantul a impresionat la Mediaş şi a obţinut un transfer în Coreea de Sud, dar, după doar un an, a revenit în România, la UTA Arad.

Dumitru Cardoso a dezvăluit că a avut şi alte oferte, din străinătate, pe bani mai muţi, dar nu a putut să o refuze pe UTA.

Sunt foarte bucuros că am ajuns aici, după un an greu pentru mine. Fotbalul nu mi-a dat mult. A fost o experienţă frumoasă în Coreea de Sud, dar nu m-am simţit fotbalist.

Acum, când o echipă cu o istorie atât de mare m-a vrut, normal că m-am bucurat. E momentul să demonstrez nivelul pe care l-am avut şi înainte.

Am avut şi alte oferte din străinătate, cu bani mai mulţi. Dar când te doreşte un club ca UTA, nu mai contează. În Liga 1 m-am simţit cel mai bun, e 100% asta.

Cunosc cultura română, mi-e uşor să mă integrez”, a declarat Dumitru Cardoso, la prezentare.

Afla mai multe despre: nicolau dumitru cardoso 

viewscnt
Articole similare