Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine fotbalul! Primul campionat care a anunţat data exactă la care se va juca din nou

Revine fotbalul! Primul campionat care a anunţat data exactă la care se va juca din nou
Comentarii

Noul virus COVID-19 îşi are originile în China, însă în acest moment, situaţia din China este tot mai bună. Drept urmare, fotbalul din superliga chineză va începe.

Federaţia de fotbal din China a decis ca Superliga de fotbal să reînceapă pe 18 aprilie, anunţă Daily Mail. Cluburile chineze se grăbesc să revină în ţară, după ce situaţia în Europa, acolo unde erau în cantonament, a "explodat". 

Decizia a fost luată după ce cazurile de infectare cu coronavirus au scăzut tot mai mult în China. Iniţial, campionatul trebuia să reînceapă pe 22 februarie, dar a fost suspendat pe termen nedeterminat, când în ţară s-au luat măsuri excepţionale pentru stopa răspândirea virusului. 

Cei de la Wuhan Zall, echipă situată chiar în locul de unde a pornit COVID-19, s-a întors în China după ce s-a aflat în cantonament în Spania de la începutul anului, dar situaţia din Spania s-a înrăutăţit şi a devenit mai agresivă decât cea din China.

Cosmin Olăroiu o antrenează pe Jiangsu Suning, în Superligă. În lotul său, Olăroiu are jucători cu nume, precum Mubarak Wakaso, Eder, Miranda sau Alex Teixeira. 

Afla mai multe despre: chinaolaroiu 

viewscnt
Articole similare