Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Reghecampf la FCSB? Antrenorul a dat din casă: "Am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali"

Revine Reghecampf la FCSB? Antrenorul a dat din casă: "Am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a atins primul obiectiv al sezonului, calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, însă are mari probleme în campionat.

Revine Reghecampf la FCSB? Antrenorul a dat din casă: "Am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali"

Deşi un obiectiv a fost bifat, anume calificarea în grupa de Conference Leagye, echipa a dezamăgit în Superligă, unde e doar pe locul 14, cu opt puncte, dar şi cu două meciuri în minus faţă de echipele din frunte. În ultimul meci din campionat, FCSB a pierdut cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. 

Nicolae Dică n-a reuşit să aducă rezultate şi pe plan intern. motiv pentru care se vorbeşte deja de o posibilă înlocuire. Fanii visează la Laurenţiu Reghecampf, ultimul antrenor care a reuşit să facă rezultate remarcabile pe banca celor de la FCSB!

Întrebat despre o posibilă revenire, Reghecampf crede că totuşi Nicolae Dică merită mai multă încredere.

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

"N-am ce să comentez, eu mă bucur că am lăsat o imagine bună, oamenii au văzut că echipa joacă fotbal. Întotdeauna când eşti dorit ai o satisfacţie, cred eu că pentru asta muncim, fiecare în parte. N-am ce să spun, eu sunt sub contract, FCSB are pe bancă un antrenor care a dus echipa în grupele Conference League, lucru care nu s-a întâmplat de mult.

Ar trebui să îi acorde mai mult timp, sunt mulţi jucători noi, nu e uşor să îi integrezi într-un timp scurt. Ca valoare şi ca lot, eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Veţi vedea când vor intra toţi jucătorii că le va fi greu să piardă puncte.

Nu pot să spun că am mai vorbit, dar când avem posibilitatea vorbim şi am o relaţie foarte bună cu patronul echipei Gigi Becali", a spus Laurenţiu Reghecampf, conform Prosport.

Basarab Panduru ştie următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu: ”Se va schimba antrenorul şi acolo! Acum e momentul.” Situaţia de la CFR, analizată în direct la OrangeSport | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsb 

viewscnt
Articole similare