Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Vasile Miriuţă? ”Tati” a fost surprins la un meci cu miză şi s-a declarat revoltat la final: ”Am venit cu plăcere, dar e păcat”

Revine Vasile Miriuţă? ”Tati” a fost surprins la un meci cu miză şi s-a declarat revoltat la final: ”Am venit cu plăcere, dar e păcat”

Fotbal intern

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost prezent la manşa tur a barajului de promovare în Liga 2, dintre CSC Ghiroda&Giarmata Vii şi FC Bihor, partidă ce s-a disputat pe terenul formaţiei timişene.

”Tati” a următt partida din tribuna 1, alături de Dan Alexa, unul dintre fotbaliştii importanţi din istoria recentă a fotbalului timişorean şi a vorbit despre circumstanţele în care a ajuns la partida de baraj.

Miriuţă a fost invitat la meci de Marius Poclid, directorul sportiv al Ghirodei, un apropiat al fostul antrenor de la Dinamo.

Vasile Miriuţă exclude să antreneze în viitorul apropiat: ”Vreau mai multă linişte”

Miriuţă a vorbit despre meci şi s-a declarat dezamăgit de fazele scandaloase de arbitraj, care au reaprins speranţa în tabăra Bihorului.

”Tati” a dezvăluit că nu se gândeşte să revine pe banca tehnică, cel puţin pentru moment, preferând să se bucure de timpul petrecut cu familia sa.

”Am venit la invitaţia lui Marius Poclid. Am venit cu mare plăcere. Şi când eram la Baia Mare, el a venit la finala cu Hunedoara să ne susţină. Ne cunoaştem mai demult. Avem nişte prieteni comuni şi ne cunoaştem.

A fost un meci bun, cu o Ghiroda bună, care a jucat bine. Mă aşteptam, sincer, mai mult de la Bihor. Ok, rezultatul s-a terminat 2-2, ceea ce-i favorizează pe cei de la Bihor, dar părerea mea e că Ghiroda a fost echipa mai bună. Din păcate, după 2-0 s-a cam stricat spectacolul.

A fost acel prim penalty, să zic… unde s-a stricat spectacolul, să zic aşa. E greu de spus, sincer, ce făceam dacă eram în locul antrenorului Ghirodei. Nu vreau să spun ce făceam eu, dar e păcat, pentru că e munca de un an a unor jucători, a unor antrenori, a unor conducători şi e păcat. Eu cred că primul 11 metri nu a fost, fiindcă a fost în afara careului.

La al doilea, nu ştiu, că a fost acea învălmăşează în careu.

(n.r. despre o posibilă revenire în antrenorat) Nu, nu, nu. Am şi un nepoţel acum, de doi ani jumătate, şi cam trebuie să mă ocup de nepot. Mi-a zis fecioru-miu: «Dacă de mine nu te-ai ocupat când ai jucat fotbal, ocupă-te de nepot». Vreau să am un pic aşa mai multă linişte, să mă ocup de familie”, a spus Vasile Miriuţă, pentru Liga2prosport.ro.

Vasile Miriuţă este liber de contract din noiembrie 2023, după despărţirea de Chindia Târgovişte.

 

Afla mai multe despre: vasile miriuţăliga 2ghiroda&giarmata viifc bihor oradea 

viewscnt
Articole similare