Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Revoltă" în vestiarul FCSB!? Gestul pentru care colegii s-ar putea întoarce împotriva lui Florinel Coman: "Băi, joacă, mă, singur!" | EXCLUSIV

"Revoltă" în vestiarul FCSB!? Gestul pentru care colegii s-ar putea întoarce împotriva lui Florinel Coman: "Băi, joacă, mă, singur!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, la Minutul 91, Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au avut un dialog contradictoriu, pe un subiect sensibil. După ce Gigi Becali a dezvăluit ce i-ar fi spus Florinel Coman după înfrângerea suferită în derby-ul cu Rapid (1-2, pe Arena Naţională).

FCSB a pierdut cu Rapid, 1-2 pe Arena Naţională, un meci în care n-a putut să-şi depăşească adversara, iar jocul echipei nu a fost unul colectiv, ci mai degrabă individual. Florinel Coman a fost jucătorul care a încercat să ia cât mai multe acţiuni pe cont propriu.

Panduru şi Cosmescu nu cred într-o "revoltă" în vestiarul FCSB, după vorbele pe care le-ar fi spus Coman: "Nu cred că-şi permite nimeni!"

Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu au vorbit, la Minutul 91, despre declaraţiile făcute de Gigi Becali, care a dezvăluit că Florinel Coman i-ar fi spus că a încercat să joace mai mult de unul singur pentru că "nu avea cu cine".

Cei trei experţi Orange Sport au ajuns la concluzia că Florinel Coman nu ar fi putut spune acest lucru despre colegii săi, ci mai degrabă aceasta a fost interpretarea patronului FCSB. Totuşi, Zotta, Cosmescu şi Panduru au declarat că şi dacă ar fi spus Coman vorbele respective despre colegi, nimeni din vestiar nu i-ar putea atrage atenţia.

Bogdan Cosmescu: Nu cred că-şi permite nimeni să-l întrebe pe Coman.
Constantin Zotta: Olaru.
Bogdan Cosmescu: Olaru, care plânge după fiecare meci, fugi de aici!
Constantin Zotta: Compagno.
Basarab Panduru: Cine? Compagno? Nu e omul care să facă el.
Constantin Zotta: Băluţă.
Basarab Panduru: Ce, Băluţă? Are o secundă jumătate la echipă şi ce să facă? Ce faci, bă, Comane? Spui că n-ai cu cine, că eu sunt aici în mare formă. Nu e nimeni care să-i spună absolut nimic.
Constantin Zotta: Băi, Comane, joacă tu singur, mă. Ia-o tu, driblează, că noi nu-ţi mai dăm pasă.
Basarab Panduru: Nu cred că a zis aşa ceva.
Bogdan Cosmescu: Eu nu cred că a spus asta Coman, ferm nu cred. Cred că a înţeles domnul Becali greşit. Chiar are cu cine să joace. Dacă tu n-ai cu cine să joci aici, la ce echipă ai cu cine să joci?
Basarab Panduru: Nu că nu ai cu cine, părea că nici nu cauţi să ai cu cine. Asta e impresia.

FCSB - Rapid s-a terminat 1-2. Giuleştenii au condus cu 2-0, după prima repriză, iar "roşa-albaştrii" au punctat după pauză. Golul lui Dawa a fost, însă, insuficient pentru a mai obţine măcar un egal, iar partida s-a terminat 2-1 pentru Rapid.

Afla mai multe despre: basarab panduruflorinel comanfcsbrevoltavestiarbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare